2 for 20%
20% på masser af hårpleje, fx Maria Nila, Kérastase & Moroccanoil. Shop her
Størrelse: 27 ML

Pestle & Mortar

Glow Drops

290 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Vågn op til en fantastisk glød. Pestle & Mortars Glow Drops er vejen frem til en lækker glød.
Velegnet til både ansigt og krop, nem at bruge ved blot at tilføre de ønsket antal dråber til din fugtighedscreme. Du opnår en sund, naturlig og smuk teint uden ubehagelig lugt.

Glow Drop er et produkt som giver dig en glød og får dig til at se friskere ud uden at efterlade en ubehagelig duft eller striber/streger. Produktet er beriget med hyaluronsyre, der fugter, plumper og giver huden en ensartet glød. Fri for alkohol og duft leverer produktet en naturlig solkysset glød uden at irritere og udtørre huden. Produktet er ubesværet at arbejde med og arbejder glimrende sammen med dine almindelige hudplejeprodukter. Du kan på bedste vis opbygge farven som du ønsker.

De fleste mennesker elsker at bruge makeup for at forbedre deres naturlige udseende. Men komplicerede makeup-rutiner, der tager meget tid og flere produkter, virker simpelthen ikke for travle livsstile. Hvis dit mål er et naturligt makeup-look, der ser godt ud, føles godt - og ikke tager halvdelen af morgenen at skabe, er Glow Drops noget for dig.

Anvendelse:
Aften: Mix 1-8 dråber sammen fugtighedscreme og fordel jævnt i ansigtet på afrenset hud. Vask hænderne grundigt efter brug. 1-2 dråber = natural radiance 2-4 dråber = sun-kissed glow 4-8 dråber = golden glow.
Glow Drops
Pestle & Mortar
Glow Drops
290 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...