Log ind
farve: 0008

Lego

Frihedsgudinden 21042

899 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tag med på en episk rejse til New York Citys skyline med LEGO Architecture Frihedsgudinden-sættet. Dette mesterværk i LEGO-design fanger den ikoniske frihedsskulptur i al hendes strålende herlighed og er en hyldest til frihed, håb og amerikansk kultur.

Sættet inkluderer en nøje udvalgt samling af LEGO-brikker, der gør det muligt for dig at genskabe Frihedsgudinden ned til mindste detalje. Den strålende fakkel, den majestætiske krone og det klassiske antikke kobberfinish er omhyggeligt designet for at fange essensen af dette verdenskendte vartegn. Skab din egen version af Liberty Island og indfør den imponerende skulptur i din LEGO Architecture-samling.

Den medfølgende guide tager dig med på en rejse gennem historien om Frihedsgudinden og hendes symbolske betydning for Amerika og verden. Fra hendes dedikation i 1886 som en gave fra Frankrig til hendes nuværende status som et symbol på frihed og demokrati vil du opdage historien bag dette arkitektoniske mesterværk.

Når LEGO Architecture Frihedsgudinden står færdigbygget, bliver den ikke bare et imponerende stykke LEGO-kunst, men også en stolt repræsentation af frihed og ånd. Dette LEGO-sæt er en unik og betydningsfuld udstillingsgenstand, der bringer et strejf af New Yorks magi til dit hjem eller kontor.

Giv din LEGO-samling et ikonisk præg med LEGO Architecture Frihedsgudinden. Byg, lær og udstil dette symbol på frihed og håb, og lad det minde dig om styrken i frihedens lys. Et uforglemmeligt LEGO-sæt, der hylder en af verdens mest berømte og inspirerende statuer!
Frihedsgudinden 21042
Lego
Frihedsgudinden 21042
899 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...