SALE 50%
Op til 50% på masser af håndklæder, sengetøj & dyner. Shop de bedste tilbud
farve: Hvid
Størrelse: 34x60x12 cm.

Fossflakes

Fossflakes Chiropractic Pude inkl. Cover

999 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Fossflakes Chiropractic er udviklet af kiropraktorparret Karina og Peter Gyrst. Gennem mange år som selvstændige kiropraktorer har Gyrst-parret set talrige eksempler på spændinger, der skyldes en dårlig sovestilling. Den erfaring blev til Chiropractic Pillow, der med tydelige snit i konstruktionen lader pudens ergonomiske former træde frem og støtter de rigtige steder.
Fossflakes Chiropractic er konstrueret så blødt og fleksibelt, at puden støtter nakken minder om din skønne, almindelige hovedpude på samme tid.
Pudevåret er syet i 100 % bomuldstwill vævet af særligt fine tråde, der føles som det blødeste bløde. Fossflakes Chiropractic passer ind i et almindeligt pudebetræk.

Fordele ved Fossflakes Chiropractic:
God søvn
Vi bevæger os op til 100 gange pr. nat. Vågner du ofte og er træt, irritabel, med muskelsmerter, har hovedpine eller stivhed i kroppen kan Chiropractic hjælpe dig.
Ligger du på siden skal en pude udfylde hulrummet mellem hoved og madras. Puder har i mange tilfælde for lidt fyldmateriale, og hovedet kan dermed tilte nedad eller opad og skabe et uhensigtsmæssigt træk i nakken.

Sov på siden
Fossflakes Chiropractic er udviklet med stor fyldmængde i de høje sidekamre, så du ikke behøver at puffe fyldblandingen sammen, når du ligger på siden. I sidestilling ligger skulderen tit og ofte i vejen. Pudens underkant er derfor kurvet og afrundet, så der er god plads. Både konstruktion og fyldblanding sørger for, at du stadig kan forme puden efter behov og få en bedre krammeeffekt.

Sov på ryggen
I rygleje mærker du, at fyldmængden er mindre under baghovedet og der sker et let træk af hovedet bagover. På den måde strækkes nakken let over buen og kan fremelske nakkens naturlige fremadvendte kurve. Nakken får dermed den nødvendige støtte, så du kan slappe godt af, mens du sover.

Allergivenlig
Chiropractic er allergivenlig og kan maskinvaskes ved 60 grader, der gør det let at holde puden ren og fri for støvmider.

OEKO-TEX 100 Class 1 standard certificeret
OEKO-TEX er den globale sundhedsmærkning for tekstilvarer, som ikke har skadelig effekt på menneskers sundhed og helbred.
OEKO-TEX 100 Class 1 er den bedste certificering og garanterer, at Fossflakes er testet og godkendt i forhold til branchens højeste krav og må benyttes direkte på huden fra 0 år.

Nem vedligeholdelse
Det er nemt at vedligeholde Fossflakes gode egenskaber:
- Ryst puden op for at bevare volumen.
- Maskinvask ved 60° C.
- Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes produkter, da det kan forringe fyldets egenskaber.
- Tør puden i tørretumbler ved lav varme, <60° C.
- Fjern puden, så snart maskinens tørringscyklus er færdig.
Fossflakes Chiropractic Pude inkl. Cover
Fossflakes
Fossflakes Chiropractic Pude inkl. Cover
999 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...