SIDSTE CHANCE
20% på bolig, bl.a. Sage, Georg Jensen & Hay. Tilbuddet slutter i dag.
farve: Ws
Størrelse: 34x58x13,5

Fossflakes

Fossflakes Chiropractic Large

Goodie pris
699,30 kr.
Normal pris
999 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Du vender og drejer dig. Du puffer hovedpuden op i ét væk. Skuldrene bliver trykket af din forkerte sovestilling. Og nattens hvile forsvinder mellem hænderne på dig, fordi du ikke kan finde støtte i din flade pude. Med Fossflakes Chiropractic kan du glæde dig til gode nætter med sammenhængende søvn.
Puden er udviklet af kiropraktorerne Karina og Peter Gyrst, der har brugt deres årelange klinikerfaring på at konstruere en ergonomisk pude, der trækker let i nakken og giver en korrekt sovestilling så du kan få den hvile, du har brug for, når du skal tanke op til livet.
Sover du på siden, udfylder de høje sidekamre hulrummet mellem hoved og madras, mens underkanten af afrundet, så der er plads til skuldrene. Ligger du på ryggen, vil du mærke, at der er mindre fyld under baghovedet, hvilket strækker din nakke let og understøtter dens naturlige kurve.
Fossflakes Chiropractic er allergivenlig og kan nemt maskinvaskes ved 60 grader, det gør det let at holde puden ren og fri for støvmider. Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer. Fossflakes kan tørretumbles på uld eller silkeprogram. Tåler ikke høj varme. Er du i tvivl om din maskine kan overholde varmegraderne, så lad i stedet din pude lufttørre. Puden er certificeret i henhold til Standard 100 by OEKO-TEX.
Se størrelsesguide for at finde den pude der passer bedst til dig. Hovedpudebetræk i 100% bomuldssatin medfølger.
Fossflakes Chiropractic Large
Fossflakes
Fossflakes Chiropractic Large
699,30 kr.
999 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...