Velkommen til

Magasin Aarhus

Immervad 2-8 - 8000 Aarhus C

  • I dag 10. maj 10:00 - 20:00
  • Tirsdag 11. maj 10:00 - 20:00
  • Onsdag 12. maj 10:00 - 20:00
  • Torsdag 13. maj - Lukket
  • Fredag 14. maj 10:00 - 20:00
  • Lørdag 15. maj 10:00 - 20:00
  • Søndag 16. maj 10:00 - 18:00

I 1868 åbnede den første Magasin forretning på Vestergade i Aarhus. I dag finder du magiske Magasin i hjertet af Smilets By, helt ned til åen, hvor alt er samlet under ét tag, og de mange etager er fyldt med de bedste brands, forkælelse og plads til at drømme.

I Magasin i Aarhus er der noget for alle. Forretningen er fyldt med masser af inspiration, oplevelser og spændende events, og du kan også forkæle dig selv med et besøg hos en af vores dygtige Personlige Shoppere, der kan hjælpe dig med både garderoben, lingeriet og beautyprodukterne.

Men Magasin i Aarhus er meget mere end et stormagasin. Det er et mødested, et samlingspunkt og danner rammen for både shoppingture og cafébesøg. I Magasin i Aarhus kan du blandt andet nyde lækre kager fra Lagkagehuset ved det lille torv, en hurtig sandwich fra Joe & The Juice eller måske en frokost hos Greenilicious, som du kan nyde i de hyggelige omgivelser langs åen.
Ved Åboulevarden kan du finde Magasin Flowers, og forkæle dig selv eller en du har kær med smukke blomster, ligesom du nemt får klaret både at sende og hente pakker i vores pakkeshop, og købe medicin og helsekost i apoteket i stueetagen.

Det er ubesværet at besøge Magasin, hvad end du kommer i bil eller med offentlig transport, for der er både P-hus og busstoppested lige ved døren. Kort sagt; Magasin har det hele – både byens bedste brands og den allerbedste service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i magiske Magasin i Aarhus!

Prøv en af vores mange services

I Magasin tilbyder vi en lang række services, der giver dig en helt personlig oplevelse af vores allesammens magiske Magasin.
Prøv vores Personlige Shoppere, der sørger for at din garderobe sidder lige i skabet, eller hvad med at forkæle dig selv med en beautybehandling i vores store beautyunivers. Du kan også få hjælp til at finde den helt rigtige gave til dig selv eller en du holder af.

Loading...