farve: No color
Størrelse: 25 G

Mill & Mortar

Flower Power garnish til Gin & Tonic

229 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Flower Power
G&T Botanicals Garnish Set, VOL II
Økologisk Havtorn, Rosenknopper, Hibiscus blomsterblade

I denne gaveæske finder du flotte spiselige økologiske blomster og bær, så du kan gøre din Gin & Tonic cocktail til fryd for både øje og gane. Garnish – eller tilbehøret – til din gin & tonic giver et flot look og pirrer smagsløgene.
Gaveæsken er udformet som en bog og her får du gode råd om kunsten at mixe en drink, også kaldet Mixology. På omslaget - som er på engelsk - kan du læse om, hvordan du bruger og kombinerer de forskellige typer garnish, og du kan lade dig inspirere af de smukke drinksbilleder.

Rosenknopper
Økologiske roser er spiselige og er en oplagt garnish til drinks. Flotte tørrede rosenknopper er en romantisk tilføjelse til din G&T og passer godt til gins med florale og frugtige noter. Kombiner evt. med en skive agurk.
Økologiske rosenknopper, hele

Hibiscus
Tørrede Hibiscus blomster er en yndet garnish til gin, da den udover at være smuk også tilføjer en let syrlighed. Hibiscus blomster infuserer din cocktail og giver den skønneste lyserøde farve, mens den er i glasset. Brug 1-2 blomster per drink. Passer godt til en tør gin eller en gin med citrus noter.
Økologisk Hibiscus, blomsterblade

Havtorn
Havtorn er nordens citron – gul, syrlig og aromatisk. Den flotte farve gør sig godt i glasset og tilføjer duft og syrlighed til din coctail.
Økologisk Havtorn, hele bær
Flower Power garnish til Gin & Tonic
Mill & Mortar
Flower Power garnish til Gin & Tonic
229 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...