Påskefrokost
- Karry sild med æbler, æg og brøndkarse.
- Appelsin-kørvel sild med stilk kapers, rødløg og skovsyre.
- Halve æg med grøn urte mayo, koldvands rejer og citron kaviar.
- Små kroketter af laksemousse vendt med sort sesam. Dertil asparges/tomat kompot og grillet lime.
- Magasins gammeldaws hønsesalat tilsmagt med karry. Dertil stegte svampe, sprød kyllingeskind og karse.
- Langtids stegt lammeculotte med citron, ingefær og timian. Dertil ovnbagte forårsgrønt.
- Svinekæber fra Grambogaard gris marineret i hyldeblomst og rosmarin. Dertil mini gulerødder med urter og syltede løg.
- Forårs kartoffelsalat med hjertesalat, sukkerærter, granatæble og urtepesto.
- Forskellige oste fra Klingenberg ost med syltede nødder, druer og oliven.
- Lyst og mørk brød med smør.
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Juleaften menu
(hentes senest d. 23/12-21)
Hovedret
confiteret andelår med små stegte & brunede kartofler,
Kokkens egen rødkålssalat kogt med solbæreddike,
Kompot af æbler, svesker, jordskokker stegt med vilde urter & kraftig andesky.
Dessert
Køkkenchefens egen ris a la mande toppet med ristet mandler og mynte, dertil kirsebær sauce.
1 ret 169,- pr. kuvert
2 retter 199,- pr. kuvert
Julefrokost
(hentes senest d. 23/12-21)
- Krydder-, hvide- og karry sild med æg, creme fraiche, løg og kapers.
- Halve æg med urte mayo, koldvandsrejer og citron kaviar.
- Sprød rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
- Rimmet islandsk laks med frisk dild, sød dijon mousse, saltet agurk og lakserogn.
- Magasins gammeldaws hønsesalat toppet med semidried tomater, sprød kyllingeskind og karse.
- Sprød parmaskinke med pesto og revet parmasan
- Langtids stegt Grambogaard gris med sprøde svær og kokken egen henkogte rødkål med solbæreddike.
- Confiteret andelår med kompot af æbler, svesker, jordskokker og vilde urter.
- Frisk og sprød rødkålssalat med orange, ristede hasselnødder, tyttebær og brøndkarse.
- Forskellige oste fra Klingenberg ost med syltede nødder, druer og oliven.
- Køkkenchefens egen ris a la mande toppet med ristet mandler og mynte. Hertil kirsebær sauce.
- Lyst og mørkt brød med smør og fedt.
Pris pr kuvert 299,-
Nytårs menu - 3 retter
Forret
Variation over Nytårs torsk.:
Rimmet torsk- torskemousse-torskechips.
Dertil grov senneps emulsion, syltede danske rødbeder, sødet havtorn, bacon støv & kaviar.
Hovedret
Okse tournados fra Kildegaarden.
Dertil sprødstegt pommes Anna, ovnbagte rodfrugter fra Lammefjorden, vilde svampe, stilk tomater & trøffelglace.
Dessert
Mark Hermann?????
Pris pr. kuvert 369,-