Størrelse: 15 ML

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Ceramide Retinol eye treatment 15 ML

560 kr.
Elizabeth Arden Ceramide Retinol eye treatment 15 ML
Elizabeth Arden
Elizabeth Arden Ceramide Retinol eye treatment 15 ML
560 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
GWP Elizabeth Arden Gwp Lip protect honey 3,7g/wt hand cr 30
Gave ved køb

Køb Elizabeth Arden produkter for 500 kr. og få en gave til en værdi af 307 kr. Gælder så længe lager haves.

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream er en alsidig øjencreme med klinisk dokumenteret retinol og fugtboostende ceramider.

En foryngende blanding af mikroindkapslet retinol, peptider og niacinamid, der udglatter, lysner og reducerer hævelser. Cremen indeholder også Smart Retinol Technology, der gør produktet stærkt nok til at give synlige resultater og gør det velegnet til det sarte øjenområde: Smart virkning den mikroindkapslede retinol absorberes 5 gange dybere og frigives kontinuerligt i 8 timer. Smarte resultater en blanding af retinol, peptider og niacinamid hjælper med at udglatte, lysne, reducere hævelser og holder det sarte øjenområde velfugtet. Smart dosering den luftfri pumpe sikrer en perfekt dosis og beskytter produktets styrke.

Nøgleingredienser: Mikroindkapslet retinol udglatter rynker og forfiner struturen. Peptidblanding hjælper med at opstramme huden og forbedre tonen. Niacinamidblanding hjælper med at mindske mørke rande.

Emballage: Innovativ luftfri pumpe, der holder produktet potent og giver den perfekte dosis med ét let tryk.

HOW TO
Anvendelse: Tryk let på pumpen for at få den ønskede dosis. Påfør produktet på huden omkring øjnene. Brug ringfingeren, og dup med en opadgående bevægelse. Bruges om aftenen.
Loading...