Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

E-RASE - Milki Micellar Water

229 kr.
E-RASE - Milki Micellar Water
DRUNK ELEPHANT
E-RASE - Milki Micellar Water
229 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

Ceramid-rigt E-Rase Milki Micellar Water er formuleret til grundigt og skånsomt at fjerne makeup, snavs, forurening og bakterier fra ansigtet og øjenområdet uden overfølsomhed, irritation eller fjernelse af hudens syre kappe. Den unikke kombination af fugtgivende ceramider, planteolier og E-vitamin giver formlen sin mælkeagtige konsistens.Hvad den er formuleret til at gøre:

E-Rase er fremstillet med ultra-milde miceller, beroligende E-vitamin, genopbyggende fedtsyrer og antioxidantrige, ikke-duftende planteolier (marula, baobab, mongongo, vilde melonfrø, ximeniafrø, passionsfrugt og sød mandel) og nærer huden, mens den opløser og løfter makeup og snavs væk, den er barriereunderstøttende og kan bruges når som helst, du har brug for en hurtig opfriskning af huden.Hvad du ellers skal vide:

E-Rase er mild nok til at blive brugt over det hele, herunder omkring øjenområdet og læberne, til at fjerne makeup (før, efter eller i stedet for din natrens) og er formuleret med en pH-værdi på 5,0.
Nøgleingredienser:

- Micellar Cleansing Blend En blanding af ultra-smidige overfladeaktive stoffer og blødgørende midler, der fanger snavs og forurening.

- 3-Ceramid Blend Ceramider AP, NP og EOP. De stammer fra plantekilder og er identiske med det vokslignende fugtgivende stof, der forekommer naturligt i huden, og hjælper med at berolige og opretholde hudens fugtbalance, samtidig med at de beskytter mod vandtab. Ceramider hjælper med at udfylde mellemrummene mellem hudcellerne, hvilket giver dem elasticitet, og spiller en afgørende rolle i styrkelsen af hudbarrieren.

- Wild Melon Seed Oil Koldpresset og rig på omega 6 og 9 fedtsyrer (linolsyre og oliesyre) samt antioxidante polyfenoler. Anvendes for sine beroligende, fugtgivende og barriereunderstøttende fordele.


Loading...