Størrelse: 11 ML

DIOR

Dior Forever Glow Maximizer Longwear Liquid Highlighter

320 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Den første flydende Dior Forever-highlighter er som lys på flaske og lysner og fremhæver hudtonen med en spektakulær, øjeblikkelig og langvarig glød.

Dior Forever Glow Maximizer er beriget med ultrafine, strålende perlepigmenter og bader teinten i en sund glød, der holder hele dagen. Den fine og friske konsistens, der er nem at tone ud, smelter perfekt sammen med huden og reflekterer lyset på en naturlig måde. Formlen består af 92 %* ingredienser af naturlig oprindelse og er beriget med irisekstrakt, der fugter huden i 24 timer.**

Diors flydende highlighter fås i livlige og universelle farver, der er designet til forskellige hudtoner, og kan bruges alene eller som prikken over i'et på makeuppen: Dens alsidige egenskaber gør den ideel som highlighter, blush, bronzer eller som et slør af farve på øjenlågene.

Den generøse applikator afgiver den helt rigtige mængde på huden, så du nemt og intuitivt kan lægge makeup.

Tilstopper ikke porerne.

* Mængden er beregnet ud fra ISO 16128-1- og ISO 16128-2-standarden. Procentdelen af vand inkluderet. De resterende ingredienser bidrager til produktets virkning, sanselighed og stabilitet.
** Instrumentaltest på 30 personer.
Dior Forever Glow Maximizer Longwear Liquid Highlighter
DIOR
Dior Forever Glow Maximizer Longwear Liquid Highlighter
320 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...