Log ind
Super Bazaar
30% på ALT fra Kiehl’s & Ecooking
Størrelse: 50 ML

Relevant

Deep Moisturizing Body Lotion Travel size Citrus & Cucumber

71,20 kr. Pris reduceret fra 89 kr. til
Deep Moisturizing Body Lotion Travel size Citrus & Cucumber
Relevant
Deep Moisturizing Body Lotion Travel size Citrus & Cucumber
71,20 kr. Pris reduceret fra 89 kr. til
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Deep Moisturizing Body Lotion (Travel Size) er den ultimative fugtbooster til kroppen. Med et højt indhold af aktive ingredienser fugter den huden i dybden, samt trænger hurtigt ind efter påføring.

Med en frisk unisex-duft af citrus og et strejf af agurk og calendula.

UNIKKE EGENSKABER
 • Giver langvarig fugt og plejer i dybden
 • Særligt velegnet til tør og uren hud
 • Absorberes hurtigt på huden

 • NØGLEINGREDIENSER
 • Inulin: Præbiotisk fugtgiver, som holder huden i balance og bevarer fugtniveauet, der tilsammen sikrer, at hudens mikrobiome er i balance.
 • Niacinamid (vitamin B3): Vidunderingrediens, der er i stand til at hjælpe på flere hududfordringer, bl.a. ved at forbedre hudens elasticitet, bekæmpe rødme og inflammation samt behandle aknepræget og uren hud.
 • Havreolie: Fedtsyre med højt indhold af ceramider, som findes naturligt i huden, og antioxidanter, der stabiliserer og beroliger hudbarrieren ved at holde fugten i huden.
 • Derudover indholder Deep Moisturizing Body Lotion også økologisk aloe vera og sheasmør, der har en beroligende og blødgørende effekt på huden.

  EMBALLAGE
  Denne Body Lotion består af en 100% genanvendt plastik. Flasken er 100% genanvendelig. Efter brug adskilles flaske og pumpe, og flasken sorteres som plastaffald mens pumpen sorteres som brændbart. Tjek altid på dine lokale affaldssorteringsregler.

  OM RELEVANT
  Relevant er et ansvarligt hudplejebrand fra Aarhus, der udvikler produkter med et højt indhold af aktive ingredienser, som gør en reel forskel for dig og din hud.
  Loading...