NYE BRANDS
Udforsk de populære brands fra K-BEAUTY. Shop her
Størrelse: 75 ML

Woods Copenhagen

DEEP CLEANSING SCRUB

300 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
En rensende, anti-aging og eksfolierende scrub med glykolsyre og fine mikro-korn af miljøvenlig, naturlig vulkansk rhyolit til effektivt at dybderense hudens lag. Glykolsyre er den mest effektive AHA-type, eftersom dens små molekyler let gennemtrænger huden. Den fjerner aktivt urenheder for at forhindre tilstopning af porer uden at afrense hudens naturlige olier takket være en nærende sæbe-fri base.

Tilsat en delikat blanding af naturlige og nærende nordiske olier og antioxidanter, vitamin C, D og E, der aktiverer celleregenerering, stimulerer kollagenproduktion og bevarer hudens naturlige fugtbalance. Formuleret med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland - uberørt af mennesker, rigt på ilt, lavt på mineraler og med vandets evne til at lade ingredienserne absorberes mere effektivt i huden.

pH: 6,3-6,7

HUDTYPE
Til alle hudtyper.

HVORDAN: Massér forsigtigt på ren, fugtig hud i cirkulære bevægelser. Husk også at massere masken ind i brynene for vitale og sunde hårstrå. Lad masken sidde på huden i et par minutter for fuld effekt. Skyl med vand ved kontakt med øjnene.

HVOR: Ansigt og hals - undgå øjenområdet.

HVORNÅR: 1-2 gange om ugen.

GODT AT VIDE: Dette produkt er din go-to, når din hud har brug for et vitalitets boost. Den unikke sammensætning af naturlig glykolsyre, nordiske olier og vulkanske korn renser huden i dybden.
DEEP CLEANSING SCRUB
Woods Copenhagen
DEEP CLEANSING SCRUB
300 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...