Størrelse: 125ml, 50ml, 75ml, 150ml

SoKind

Dear Baby Skin Care Kit- Lækker kuffert med hudplejeprodukter til baby

535 kr.
Dear Baby Skin Care Kit- Lækker kuffert med hudplejeprodukter til baby
SoKind
Dear Baby Skin Care Kit- Lækker kuffert med hudplejeprodukter til baby
535 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Dear Baby Skin Care Kit indeholder 4 produkter, som nærer, beskytter og holder din babys hud blød og sund. Et barns sarte hud har mange behov og med de naturlige ingredienser og tilpassede formuleringer, kan du imødekomme dem alle med dette Kit. Kittet bliver leveret i vores miljøvenlige kuffert og kan efterfølgende bruges som opbevaring af legetøj, bleer eller som en del er jeres legerutine.Effekten:

- Plejer tør og irriteret hud

- Er med til at vedligeholde hudens naturlige blødhed og barriere

- Udviklet til babys sensitive hudProdukterne er formuleret og produceret i Danmark og leveres i bæredygtigt emballage. Fri for farve, alkohol og parfume. Alle SoKind produkter er veganske, allergi-certificerede og er ikke testet på dyr.
De 4 produkter i Dear Baby Skin Care Kit består af:Tiny Softness, en intensiv og nærende body lotion der hjælper med at genoprette og vedligeholde hudens naturlige barriere. Den er nænsomt formuleret med milde og naturlige ingredienser til den sensitive hud.Sådan bruger du produktet:
Massér blidt cremen ind i huden med fokus på tørre områder. Benyt Tiny Softness efter hvert bad, når huden stadig er let fugtig for at lukke fugten inde samt hjælpe med at forbedre hudens naturlige barriere.
Little Miracle er en ekstra fugtgivende creme uden skadelige tilsætningsstoffer. Cremen er specielt egnet til bleskift og sikrer, at hvert skift er nænsomt mod sensitiv hud. Cremen indeholder naturlige olier, som plejer den beskadigede og tørre hud. Bruges efter hvert bleskift eller når behovet opstår.Sådan bruger du produktet:
Smør cremen på det nyvaskede bleområde og i hudfolderne omkring. Brug cremen ved hvert bleskift for at behandle og forebygge irriteret hud og gøre den modstandsdygtig overfor uønsket fugt og irritation.
Velvet Droplets er en beroligende badeolie der ikke fedter, og som er skabt til at nære babys sensitive hud. Badeolien består af økologiske og naturlige olier fra havre, som genopretter hudens naturlige barriere og efterlader huden blød.Sådan bruger du produktet:
Hæld 2-4 dråber Velvet Droplets i badekarret. Tilføj flere dråber efterhånden som din baby bliver større og ældre. Lad huden absorbere overskydende olie efter badet og dub blidt huden med et håndklæde.
Bubble Time er en blød, skummende shampoo og kropssæbe, som blødgører og fugtgiver huden med sin milde formulering. Den er skabt af naturlige olier og renser skånsomt krop og hår samt mindsker udtørring.Sådan bruger du produktet:
Massér blidt Bubble Time ind i håret og over huden. Skyl efterfølgende grundigt med vand. Undgå kontakt med øjnene.
Loading...