SIDSTE CHANCE
Køb 2 - få 25% på ECOOKING. Shop her
Størrelse: 5 G

Yves Saint Laurent

Couture Mini Clutch

510 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
HØJ INTENSITET TIL AT UDTRYKKE DIN KANT
YSL COUTURE EYE STATEMENT PÅ FARTEN. HØJINTENSE FARVEPIGMENTER, HOLDBARHED OG KOMFORT HELE DAGEN. BERIGET MED DYREBARE OLIER. Vi præsenterer Couture Mini Clutch, YSL Beautys nye object of desire, der sender et budskab, før du overhovedet åbner den. Tone-i-tone paletter med fire farver, der former dine øjne og udtrykker din kant med højintense farvepigmenter. Couture-inspireret kromatik og luksuriøse finishes, der giver dit blik en ny dimension.

Med disse nude paletter, der er inspireret af de støvede lyserøde nuancer i Marrakech kasbah, de krydrede farver i soukkerne og de beroligende toner i designerens Paris-atelier, kan du udtrykke dig selv og vise din dristige kant. Der er en palet, der passer til alle og til enhver lejlighed, hvilket gør hvert eneste palet utroligt alsidigt.

VÆGTLØS FORMEL, DER GIVER EN FØLELSE AF KOMFORT
Couture Mini Clutch er beriget med dyrebare olier, og takket være den vægtløse formel giver den en følelse af komfort. Formlen indeholder kaffefrøolie, sød mandelolie og kaktusekstrakt fra YSL Beauty Ourika Community Gardens i det naturlige landskab i de marokkanske Atlasbjerge, hvor YSL har støttet skabelsen af et inkluderende landbrugskooperativ for kvinder.

UENDELIGE LOOKS MED ÉN PALET
Klar-til-brug nude nuancer, dristige resultater
Couture Mini Clutch
Yves Saint Laurent
Couture Mini Clutch
510 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...