Op til 50% på udvalgte skønhedsfavoritter her. Eksklusivt til dig som Goodie Stjernemedlem.
Størrelse: 1

Givenchy

Couture Case n. 64 Porté Ceinture

120 kr.
Udsolgt
Couture Case n. 64 Porté Ceinture
Givenchy
Couture Case n. 64 Porté Ceinture
120 kr.
Udsolgt
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Direkte inspireret af deres Givenchy arv, Les Accessoires Couture er skræddersyede modestykker til at udtrykke din individualitet og bære med dig overalt. Som en hyldest til The Separates introduceret af Hubert de Givenchy, forvandler denne kollektion af 10 ægte læder læbestiftetuier din yndlings Le Rouge til det mindste skræddersyede modetilbehør.

Den glatte og overdådige finish af ægte læder afspejler Givenchy-æstetikken i alle detaljer. Fås i tre forskellige stilarter, hver i flere ikoniske farver og prydet med Givenchy-logoet og 4G-emblem.

Udsmykket med sølvfarvede metalnitter bringer denne læbestift-case-kollektion et frisk twist til den karakteristiske Givenchy-nitter.

Udstyret med en autentisk læderbælteløkke, kan denne serie af tilpassede læbestiftetuier elegant fastgøres til dit bælte eller taske for at skabe et sandt modetilbehør.

Den ikoniske Le Rouge læbestift er prydet med et blomsterprint inspireret af Givenchy catwalk kollektionerne, for at bringe et resolut couture finish til dit look.
Loading...