Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

Cocomino Marula - Cream Conditioner

199 kr.
Cocomino Marula - Cream Conditioner
DRUNK ELEPHANT
Cocomino Marula - Cream Conditioner
199 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

En koncentreret, nærende blanding af ikke-duftende planteolier og -smør virker blødgørende, udglattende på alle hårtyper, samtidig med at den trænger ind i hårstrået for at styrke og beskytte mod skaderne fra varmestyling og farvebehandlinger. Cocomino Marula Cream Conditioner, der har en pH-værdi på 3,6, som er forenelig med hovedbunden, og som er baseret på kokosnøddealkaner, vil ikke forstyrre hovedbundens sarte syrekappe eller forårsage den ophobning, der almindeligvis er forbundet med silikoner.Hvad den er formuleret til at gøre:

Cocomino er formuleret med en avanceret blanding af aminosyrer, udglattende og fugtgivende midler og bekæmper krus og statisk elektricitet, samtidig med at den tilfører glans. Marula-smør og en nærende blanding af olier (herunder argan, mongongo, baobab, tamanu og kalaharifrø) gør håret blødt - aldrig fedtet eller tynget ned. Vores multi-aminosyreblanding giver styrke, forbedrer håndterbarheden og giver håret et sundere udseende med synlig fylde og spændstighed.Nøgleingredienser:

- Marula Butter et superrent koncentreret smør afledt af marulaolie, der er rig på antioxidantpolyphenoler, lipider og fedtsyrer, som fugter både hud og hår i dybden.

- Kokosnøddeaminosyreblandin. Kokosnøddealkaner giver glans, glathed og hydrering - uden silikoner - mens hurtigt absorberende aminosyrer tilfører styrke og forbedret håndterbarhed, hvilket giver håret et sundere udseende med synlig fylde og spændstighed.

- Mongongo-olie er rig på E-vitamin og polyumættede fedtsyrer (overvejende linol- og oliesyre), og mongongongo-olie er en beroligende og superfugtighedsgivende olie.
Loading...