Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

Cocomino - Glossing Shampoo

199 kr.
Cocomino - Glossing Shampoo
DRUNK ELEPHANT
Cocomino - Glossing Shampoo
199 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

Cocomino Glossing Shampoo er formuleret med både hovedbund og hår i tankerne. En sulfatfri, farvesikker blanding af kokosnøddebaserede overfladeaktive stoffer skaber et mildt, cremet skum, der effektivt fjerner snavs, stylingprodukter og andre stoffer uden at skade hårstrået eller fjerne farven.Hvad den er formuleret til at gøre:

Beroligende og styrkende aminosyrer og ekstrakter hjælper med at forhindre vandtab og tilføjer smidighed og glans, samtidig med at de fungerer som varmebeskyttende middel for håret. Antioxidant- og fedtsyrerige olier, såsom sacha inchi frø, sammen med marula og argan, tilføjer fugt uden at tynge håret ned. En blanding af flere aminosyrer giver styrke, forbedrer håndterbarheden og giver håret et sundere udseende med synlig fylde og spændstighed. Panthenol og natrium PCA hjælper med at øge vandindholdet og forhindre dehydrering. Cocomino Glossing Shampoo har en pH-værdi på 5,5.
Nøgleingredienser:

- Kokosnød Aminosyreblanding. Blide, fedtsyrerige, kokosnøddebaserede overfladeaktive stoffer arbejder sammen for at skabe et blidt, cremet skum, der effektivt fjerner snavs, stylingprodukter og andre stoffer uden at beskadige eller fjerne farven, mens hurtigt absorberende aminosyrer tilfører styrke og forbedret håndterbarhed, hvilket giver håret et sundere, glansfuldt udseende med synlig fylde og spændstighed.

- Polyquaternium-10. Letvægts, fleksibelt og krusbekæmpende balsam, der binder sig til håret mellem shampoo.
Loading...