20% på masser af skønhed - find bl.a. brands som Rudolph Care, Tromborg & Biotherm
Størrelse: 50 ML

Paula's Choice

Clinical Ceramide-Enriched Moisturiser

416 kr. Pris reduceret fra 520 kr. til
Clinical Ceramide-Enriched Moisturiser
Paula's Choice
Clinical Ceramide-Enriched Moisturiser
416 kr. Pris reduceret fra 520 kr. til
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 3-5 hverdage. Læs mere
Vores mest avanceret natcreme med 5 ceramider, C-vitamin og 0,1 % retinol der takler tegnene på aldring.

Denne avanceret natcreme leverer en blanding af kraftfulde ingredienser, der bekæmper tegn på aldring. Vores unikke Collagen Support Complex med hydrerende ceramider, der reducerer fine linjer og rynker, retinol der forbedrer fasthed, og C-vitamin der genopbygger stråleglans. Disse ingredienser er afgørende til genopbyggelse af hudens naturlige barriere, for sundere hud der ser yngre ud. En fugtighedsnatcreme er det sidste led af din aftenrutine. Brug fugtighedscremen generøst på dit ansigt efter rensning, toning, eksfoliering og påførelse af antioxidant serum eller målrettet behandling.

Hvad er hovedingredienserne?

CERAMIDER
En stor del af hudens ydre lag, nødvendig for deres evne til at bibeholde vand og deres fornyende og restaurerende fordele.

RETINOL
Kraftfuld ingrediens, der forbedrer adskillige hudproblemer, mest relateret til synlige tegn på aldring. Den er en hud-restaurerende, rynke-mindskende antioxidant, der forbedrer solskade.

C-VITAMIN
En af de mest forsket vitaminer for huden, vist til at forbedre udseendet af adskillige tegn på aldring, oplyse ujævn hudfarve og forbedre hud-restaurerende og lindrende fordele.
Loading...