Log ind
farve: messing
Størrelse: Ø20

Nordic Tales

Bright Spot messing

712,50 kr. Pris reduceret fra 950 kr. til
Bright Spot messing
Nordic Tales
Bright Spot messing
712,50 kr. Pris reduceret fra 950 kr. til
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 2-3 hverdage. Læs mere
Bright Spot pendel i hvid opal glas og messing med creme farvet ledning fra Nordic Tales. Denne enkle og smukke pendel er en nyfortolkning af den klassiske café pendel, som giver denne pendel et næsten nostalgisk touch.

Lampen er lavet af en mundblæst kuppel i hvid opal glas med en indsat gylden messing plade, som er en perfekt kombination.

Brug denne unikke lampe som spisebordslampe, hvis du har et længere spisebord er det flot at bruge flere lamper sammen både pga belysningen og det æstetiske udtryk. Brug den som køkkenlampe, stuelampe, entre lampe eller i soveværelset. Hvis du vil skabe etpersonligt og dynamisk udtryk, så mix denne lampe med de andre lamper fra Nordic Tales.

Udvælg dig nogle smukke lamper og gør dit hjem personligt og hyggeligt med lamper. Med de helt rigtige lamper kan du skabe den perfekte belysning og stemning i dit hjem. Lamper er ikke længere bare en kilde til lys, men er blevet en stor æstetisk faktor. Smukke lamper og hyggelig belysning er blevet en integreret del af det moderne hjem. Nye lamper kan fuldstændigt ændre stilen i rummet og du kan fremhæve dine yndlingsting og områder med belysning.

Dia.: 20 cm | Ledning. creme farvet stofledning, 3 meter lang. Fatning: E27 cm, max 25 WATT
Loading...