GOODIE DAYS
20% på dufte & intimitet *Eksklusivt til dig som Goodie Stjernemedlem

BOSS

Boss bottled Parfume 200 ml

Goodie pris
Fra 520 kr.
Normal pris
Fra 650 kr.
Bottled Parfum Eau de Toilette
BOSS
Boss bottled Parfume 200 ml
Fra 520 kr. - 968 kr. Fra 650 kr. - 1.210 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
At være sin egen BOSS er at leve som en. At være en mand, der stoler på sine instinkter. Han venter ikke på, at tingene skal ske han får dem til at ske. Han tager kontrol over sit liv, fordi han ved, at handling er vejen frem. Den styrke og karisma kommer, når man kender sig selv. Han er raffineret, og hans varme er inspirerende. BOSS Bottled Parfum afspejler hans stærke attitude en dyb duft, der lokker med smukke noter af træ, rav, orris og figen.
BOSS Bottled Parfum er skabt af parfumørerne Annick Ménardo og Suzy Le Helley, og denne duft er den hidtil mest koncentrerede i den ikoniske BOSS Bottled-duftserie. Den grønne og træduftende eau de parfum åbner med friske noter af mandarin og noter af krydret røgelse. Den afslører en fascinerende dybde og kraft med hjertenoter af orris og figen, der afspejler mandens stærke karisma. Duften afrundes med noter af cedertræ og vegetabilsk læder, der giver duften varme, kraft og langvarig intensitet.
Den genkendelige BOSS Bottled-flakon er lakeret i en støvet sort farve, og den sorte hætte har en smuk, børstet finish. Flakonen og den sortmatte æske er præget med guldbogstaver, der afspejler denne dristige herreduft.
Loading...