Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

Beste No. 9 - Jelly Cleanser

259 kr.
Beste No. 9 - Jelly Cleanser
DRUNK ELEPHANT
Beste No. 9 - Jelly Cleanser
259 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

En innovativ gelé-rens, der fjerner alle spor af makeup, overskydende olie, forurening og andet snavs fra dagen. Med en unik blanding af milde overfladeaktive stoffer og makeupopløsende blødgørende stoffer skylles denne blide formel væk uden et gram af rester og efterlader huden ren og blød. Uden SLS, parfume og æteriske olier, Beste

No. 9 er velegnet til alle hudtyper.
Hvad den er formuleret til at gøre:

Med en unik blanding af milde overfladeaktive stoffer og makeupopløsende blødgørende midler skylles denne blide formel væk uden et eneste spor af rester og efterlader huden ren og blød.Hvad du ellers skal vide:

Beste No. 9 er formuleret ved et ideelt, nonstripping pH-niveau på 5,5.Nøgleingredienser:

- En stak milde rensemidler, herunder kokosnøddebaserede tensider rige på fedtsyrer, arbejder sammen for at skabe et mildt skum, der effektivt opløser selv genstridig makeup, solcreme og olier og samtidig støtter hudens sunde barriere.

- Jomfru marulaolie med et højt indhold af kritiske antioxidanter og omegas 6 og 9 øger denne nærende olie den rensende og makeup-fjernende effekt.

- Glycerin, et hudidentisk fugtighedsbevarende middel, hjælper med at genopbygge det fugtniveau, der normalt går tabt i huden under rensningsprocessen.

- Cucumis melo cantalupensis (cantalupensis) frugtekstrakt, der er rig på antioxidanter, hjælper med at berolige og fugte huden.
Loading...