farve: Grøn

Bergans

Bergans Nordmarka Leaf Light bukser, dame

1.099 kr.
Bergans Nordmarka Leaf Light bukser, dame
Bergans
Bergans Nordmarka Leaf Light bukser, dame
1.099 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere

Bergans Normarka Leaf Light Pants er et par klassiske turbukser til kvinder. Bukserne er skåret i et jeans-lignende fit og har en god og velsiddende pasform. Grundet det gode moderne fit og lette bløde materiale fungerer Leaf Light både til turbrug til rejser og som et par uformelle og praktiske hverdagsjeans.  

Leaf Light er i en let slidstærkt vindtæt og hurtigtørrende bomuld / polyester der både giver bukserne lang levetid og undervejs giver dig mulighed for at skylle bukserne op om aftenen og tørre dem i løbet af natten så de er klar til næste dags eventyr.

Bukserne har to gode stiklommer og en med stor lårlomme der har fin plads til kortet. Indvendigt i lårlommen er der en ekstra lille lomme der passer til en telefon så ligger godt og stabilt. Yderligere er der to gode baglommer. 

Bukserne er i den suveræne pasform til skandinaviske kvinder der kendetegner alle dameprodukter fra Bergans. De er skåret med formskårede knæ og ekstra kile i skridtet så du har god bevægelsesfrihed uanset om du vandrer i blokmark eller skal springe over væltede træer og vandløb i skoven

Alt i alt er Nordmarka Leaf Light et par velsiddende bukser der med sine gode tekniske egenskaber og gode pasform sikrer dig optimal komfort både på tur og til hverdag.

Bergans har fokus på bæredygtig produktion. Materialet til Normarka Leaf Light Pants er en kombination af økologisk bomuld og genanvendt polyester der stammer fra indsamlede PET-flasker som f.eks. gamle sodavandsflasker.

Brugen af genanvendt polyester fra PET-flasker sparer fossile brændstoffer mindsker udslip af Co2 og drivhusgasser og begrænser mængden af plastaffald mens brugen af økologisk bomuld reducerer brugen af kemikalier i dyrkningen.

Loading...