Størrelse: 1 stk

Hairlust

Bamboo Heatless Curls Kit

199 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Få bløde, medgørlige krøller over natten, uden brug af skadelig varme fra krøllejernet.

Få bløde og livlige krøller uden varme. Bamboo Heatless Curls Kit gør det let at få flotte og glansfulde krøller over natten. Produktet er produceret i bæredygtigt bambusmateriale, som er lige så blødt og glat som silke (men cruelty-free!), hvilket betyder, at metoden er yderst skånsom mod dit hår. Få nemme krøller over natten - helt uden brug af varme!

Vi er mange, der har et had-kærligheds-forhold til krøllejernet. På en ene side fremtryller det de flotteste, bløde krøller, men på den anden side slider det også gevaldigt på lokkerne, og på længere sigt formår, at gøre mere skade end gavn. Til trods for at de varmefrie krøller altid er et godt valg, er de fleste metoder dog alt for besværlige eller tidskrævende til at opnå gode resultater. Det er her skånsomme Bamboo Heatless Curls Kit kommer ind i billedet!

Let og hurtigt snor du håret rundt om hårbøjlen for at fremme de livlige, smukke krøller. Hårbøjlens geniale design gør det velegnet til et hav af forskellige hårlængder. Det bløde og glatte bambusmateriale forebygger krus i de smukke krøller. Så du kan trygt kan bruge det, uden at være bange for, at lokkerne tager skade!

Bamboo Heatless Curls Kit indeholder:
1 x bambus hårbøjle
2 x bambus scrunchies
Bamboo Heatless Curls Kit
Hairlust
Bamboo Heatless Curls Kit
199 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...