Log ind
Goodie Days
20% på udvalgt Sport. *Gælder kun Goodie stjernemedlemmer.
farve: Sort
Størrelse: ONE SIZE

Asivik

Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0

Goodie pris
199,20 kr.
Normal pris
249 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
Asivik
Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
199,20 kr.
249 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Asivik X-4 er en stor bæltetaske / hoftetaske med et rumindhold på 4 ltr der er perfekt til rejser skiløb cykling fotografering og alle andre tidspunkter hvor du har for meget med til at kunne have det hele i lommerne og for lidt til at det giver mening at bruge en rygsæk. 

Asivik X-4 kan efter behov og brug enten sidde som en mavetaske hvor du har nem adgang til indholdet eller drejes om på ryggen så du har bedre bevægelsesfrihed. Det er genialt hvis du veksler mellem aktivitet og står eller sidder stille f.eks. på ski hvor du gerne vil have bevægelsesfriheden ned ad pisterne og nem adgang til indholdet når du sidder i liften.

X-4 er i klassisk bæltetaskedesign og har et stort hovedrum der lukkes med en lynlås. På siderne finder du to strækbare vandflaskelommer der også nemt kan bære en hat og eller et sæt handsker. På hofteremmen er der yderligere på små lynlåslommer til energibarer eller andet du gerne vil kunne komme til når du er i bevægelse. I hovedrummet er der en indvendig netlomme der er smart til telefon pung eller nøglekort.

Bemærk i øvrigt detaljen med det sølvgrå inderstof der sikrer at dine småting ikke bare forsvinder i et sort hul når du pakker tasken. 

Det justerbare hoftebælte holder tasken så tæt på din krop som muligt. Samtidig sørger det stærkt åndbare mesh-lændepanel for bærekomfort igennem hele dagen.

X-4 er forsynet med refleksdetaljer der giver ekstra synlighed hvis du cykler eller vandrer på en mørk vej i skumningen eller tidligt om morgenen.

Bæltetasken er fremstillet i slidstærkt ripstop nylon. For at gøre ydermaterialet ekstra vandskyende har det fået en vandafvisende behandling som er helt fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer som ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.

Alt i alt er Asivik X-4 et gennemarbejdet produkt hvor du får ekstra meget for pengene.

Loading...