SALE
Op til 50% på tusindvis af mærkevarer
farve: Sort
Størrelse: ONE SIZE

Asivik

Asivik Campingbord / Folding Table

399 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

 Asivik Folding Table er lille og let campingbord der kan pakkes superkompakt sammen og kun vejer RANDI ?? gram. Det er perfekt at have med uanset om du skal på cykeltur eller på bilferie rundt i Danmark eller ned gennem Europa. 

 Bordet er hurtigt slået ud og har en god højde og passer perfekt til Asivik Lite Folding Chair og Asivik tabuet. Det er konstrueret så det står godt og stabilt på de fleste underlag og du kan derfor bruge det uanset om I skal have et slag kort i lejren eller Candlelight Dinner under stjernerne. 

 Asivik Folding Table er opbygget med et solidt og stabilt aluminiumsstel og har bordplade Oxford Polyester. 

 De første gange du samler bordet kan det været lidt stramt men når pladen har givet sig lidt i brug bliver det markant nemmere. 

 Når det ikke er i brug pakkes Asivik Folding Table smart sammen til kompakt rør der er 41 cm i længden og knap 10 cm i diameter og nemt kan sidde i siden af rygsækken eller bag i bilen. Bemærk at bordet rulles sammen i pladen og de to fastmonterede stropper holder det hele effektivt sammen. 

 Den lave vægt og det stabile design der klarer belastninger op til 15 kg skyldes at bordet er udført i de allerbedste materialer. Eksempelvis er der til stellet brugt samme gode aluminiumsstænger som også anvendes til produktion af teltbuer i høj kvalitet.

Asivik Campingbord / Folding Table
Asivik
Asivik Campingbord / Folding Table
399 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...