SALE
Op til 50% på tusindvis af mærkevarer
farve: Sort

Asivik

Asivik Adventure Pants, herre

999 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Asivik Adventure Pants et par slidstærke og strækbare vandre- og friluftsbukser der er perfekte til et aktivt friluftsliv uanset om du vandrer i bjergene er på tur i bøgeskoven eller udfordrer dig selv blandt trækronerne i din lokale klatrepark

 Asivik er Spejder Sports eget mærke og det er værd at bide mærke i prisen på Adventure Pants for her får du virkeligt meget buks og kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende bukser fra de store mærkevareproducenter.  

 Adventure Pants er syet i en genial materialekombination der giver dig 4-vejs strækbare paneler over lænden forstykket og knæhaserne hvor du har ekstra brug for bevægelsesfrihed mens bukserne er forstærket med den solide Asivik Trekking metervare på bagen forsiden af knæene og underbenene hvor sliddet er størst.

 Du vil derfor både elske bukserne når du f.eks. vandrer i blokmark eller klatre i træer hvor du har brug for fri og uhindret bevægelse og når du vandrer i høj og strid bevoksning eller sidder på knæ ved bålet hvor du prioriterer slidstyrke så bukserne får god holdbarhed og lang levetid.

  Udover det gode materiale får du med et par Asivik Adventure Pants masser af gode detaljer og bukserne er virkeligt gennemarbejdet så du både får det nødvendige og de små finesser der gør forskellen i brug.

 Først og fremmest får du 4 gode lommer så der er god plads til alt det du gerne vil have lige ved hånden som f.eks. telefon / kamera kniv og hue. 

  Bukserne har to gode dybe stiklommer du også kan komme i når du går med hoftebæltet spændt. På forsiden af lårene er der yderligere to gode opbevaringslommer der er syet med læg så de er ekstra rummelige og giver god plads til f.eks. kort og lille guidebog. 

 På siden af lårene er der en ventilations-lynlås der nemt kan trækkes op undervejs så du hurtigt kan få luftet ud i løbet af dagen når pulsen stiger og sveden springer undervejs på turen.

 Bemærk også de små detaljer som ekstra høje bæltestropper der giver god plads til et kraftigt webbingbælte den lange loop som du hurtigt kan klippe en karabin i kilen ved inderlåret der reducere risikoen for gnavesår markant og de forbøjede knæ der giver ekstra god bevægelse når du sidder på hug.

 Måske småting med det præcis dem der gør forskellen i brug.

  Det er værd at bide mærke i prisen på Adventure Pants for her får du virkeligt meget buks og kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende bukser fra de store mærkevareproducenter.  

Asivik Adventure Pants, herre
Asivik
Asivik Adventure Pants, herre
999 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...