Log ind
farve: Sort

Asivik

Asivik Adventure Merino blend Crew uldundertrøje, dame

599 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Asivik Adventure Merino Blend Crew er en lun og slidstærk uldundertrøje til kvinder. Den er perfekt til allround vinterbrug og som du vil elske at trække i den på kolde hverdage på skiferien og til alle former for turbrug i vinterhalvåret. 

Asivik Adventure er skåret til kvinder og har en tætsiddende pasform med flade sømme som giver god bevægelsesfrihed og komfort.

Den har rund hals hvilket giver god mulighed for at bruge f.eks. en Buff eller en Asivik Gaitor i uld til at lune hals og nakke på skiferien og stadig have plads til at lyne jakken godt op.

Uldtrøjen er strikket i en blanding af 65% certificeret RWS (The Responsible Wool Standard) Merino Wool og 35% GRS (Global Recycled Standard) genbrugt polyester og bearbejdet med henblik på at give den bedste kombination af bevægelsesfrihed og slidstyrke.
Merinouldens naturlige egenskaber sørger for at du får den optimale varmeisolation uden at gå på kompromis med åndbarhed og blandingen af merino/polyester gør at du får et produkt der er slidstærk.

Alt i alt er Asivik Adventure Merino Blend Crew en funktionel uldundertrøje som hurtigt bliver din faste følgesvend til alle former for vinterbrug. 

Asivik Adventure Merino blend Crew uldundertrøje, dame
Asivik
Asivik Adventure Merino blend Crew uldundertrøje, dame
599 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...