farve: Grå

Sebra

Aktivitetslegetøj, uglen Blinky, maple beige

Goodie pris
263,20 kr.
Normal pris
329 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Sødt og sjovt aktivitetslegetøj formet som uglen Blinky med stort babysikkert spejl, bideringe og elementer, som kan undersøges og udforskes. Blinky kommer i farven maple beige og hører til Sebra Interiørs Woodland kollektion.

Sæt spejlet på gulvet og lad din baby skabe en bevidsthed om sig selv. Gulvspejlet stimulerer barnets nysgerrighed og lader det udforske sine egne ansigtsudtryk og bevægelser, hvilket med garanti vil skabe mange smil og grin. Blinky har to bideringe, som ligner dens ben og under vingerne gemmer der sig aktivitetslegetøj. I den ene vinge kommer en lille mariehøne med rangle frem fra en lomme og på den anden vinge, som inden i sig har et pibedyr, er et påsyet agern hvorud fra der kommer et blad med knitrepapir. Blinkys vinger kan lukkes foran spejlet med en lille velcrolukning, hvilket giver mulighed for at lege tit tit bøh leg, hvor barnet kommer frem i spejlet og bliver væk og kommer frem igen. På hovedet og bagpå har Blinky små nulreflapper og en tung bund gør, at uglen kan sidde pænt.

Blinky er en klog ven, hvis foretrukne aktivitet er højtlæsningen før sengetid. En godnathistorie er den bedste måde at slappe af på og Blinky elsker denne faste rutine. Den lille ugle er ikke bange for mørket natten føles magisk og gør Blinky endnu mere nysgerrig på månen, stjernerne, skyggerne og nattens lyde. Lyde er sjove og Blinky kan nogle meget sjove nogle.

Anbefalet alder 0+.
Mærkning: CE.
Vaskeanvisning: Aftørres med klud / vaskes i hånden.

Advarsel. Må ikke anvendes i nærheden af åben ild.
OBS! Kvælningsfare: Fjern beskyttelsesfilmen fra spejlet inden du giver legetøjet til barnet.
Aktivitetslegetøj, uglen Blinky, maple beige
Sebra
Aktivitetslegetøj, uglen Blinky, maple beige
263,20 kr.
329 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...