20% på masser af skønhed - find brands som Rudolph Care, Tromborg & Paula's Choice

DRUNK ELEPHANT

A-Passioni - Retinol Cream

609 kr.
A-Passioni - Retinol Cream
DRUNK ELEPHANT
A-Passioni - Retinol Cream
609 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 5-6 hverdage. Læs mere
Hvad det er:

Retinol genfortolket. A-Passioni Retinol Cream er en ren, banebrydende formel, der kombinerer 1,0 % vegansk retinol med nærende, superfood-rige ingredienser for dramatisk at mindske udseendet af fine linjer, dybe rynker og solskader og afsløre en livlig, yngre teint.Hvad den er formuleret til at gøre:

Retinol og understøttende peptider genopretter hudens spændstighed, elasticitet, samtidig med at de hjælper med at udjævne hudens tone og tekstur ... uden den tilhørende rødme og irritation. F-vitamin sammen med en kurateret blanding af beroligende passionsfrugt-, abrikos-, marula- og jojobaolier genopbygger essentielle lipider og fugt, mens antioxidantfyldte grønkål, vinterkirsebær og xantofyller forsvarer mod miljømæssige stressfaktorer. Det er som en genstart af din hud tilbage til dens sundeste, ungdommelige tilstand.Nøgleingredienser:

1,0% retinol en ren form for vegansk retinol, er en af de mest velundersøgt ingredienser i hudpleje, der er i stand til at bringe balance i enhver hudproblematik. I en koncentration på 1,0 % kan retinol dramatisk forbedre udseendet og følelsen af ujævn hudtone og tekstur samt afværge skaderne fra daglig eksponering for UV-stråler, forurening eller andre frie radikaler.tredobbelt peptidblanding er en potent trio af peptider, der hjælper med at opstramme og styrke, hvilket øger de aldersbekæmpende fordele ved retinol.vinterkirsebærsaft udvundet af frøene fra physalis-frugten - som faktisk ikke er et kirsebær - en eksotisk frugt, der stammer fra Egypten, og som indeholder flere forureningsbekæmpende antioxidantkarotenoider end nogen anden frugt eller grøntsag.
Loading...