Stue & spiseplads

Stuen er måske det sted i dit hjem, hvor lys behovet varierer mest. Her har du både brug for det funktionelle lys, så du blandt andet kan læse i rummet. Men det er ligeledes vigtigt med hyggebelysning der gør stuen til et rart sted at være. Kombinér de to forskellige slags belysning, og sørg for at få dine lyskilder ud i hjørnerne af rummet. Så undgår du mørke kroge i stuen, når solen er gået ned. Det vil bidrage til et hyggeligere opholdsrum. Det kan samtidig være en god idé at investerer i gode lyskilder af høj kvalitet, du vil helt sikkert kunne se en forskel. Du kan med fordel vælge en smuk farverig pendel, der både kan hænge over sofabordet, eller i hjørnet af sofaen.

Når det kommer til spisebordet, bruges det ofte til lidt af hvert. Derfor kan det være en god idé at finde en lampe der kan indstilles på flere måder, som Multilite Pendel fra Gubi, så lysfaldet kan varieres alt efter om der spises eller hygges omkring bordet.

Transportabelt lys

Skal det være ekstra nemt, kan du sågar investerer i en transportabel lampe, der kan flyttes rundt mellem de forskellige steder du ønsker at kunne arbejde. På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for en god dag på hjemmekontoret.

Loading...