Log ind


Fremgangsmåde

Hak julekagerne og mandler nogenlunde fint og kom dem i bunden af glassene. (vi undgår at komme smeltet smør i da massen ville stivne og det er ikke meningen i dette tilfælde.)
Derefter vendes risalamanden med flødeost og vanilje og fordeles oven på de hakkede julekager.

Sæt glassene på køl, så massen stivner.
De 2 blade husblas lægges i lunken vand så de opblødes
Til sidst lunes kirsebærsaucen op til lige under kogepunktet og tages af blusset. Husblasen tages op af vandet og kommes i den lune kirsebærsauce under piskning, indtil den ikke længere klumper.

Når kirsebærsaucen er kølet lidt ned, så tages glassene ud af køleskabet og kirsebærsaucen fordeles ovenpå risalamanden. Sæt glassene tilbage på køl indtil saucen er stivnet eller desserten skal serveres.

Tip: kan pyntes af med kirsebær, mynte, skovsyre eller hakket pistacie.




Loading...