Log ind
Størrelse: 27 ML

27 87 Barcelona

27 87 PERFUMES flâneur 27 ml.

490 kr.
27 87 PERFUMES flâneur 27 ml.
27 87 Barcelona
27 87 PERFUMES flâneur 27 ml.
490 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Moderne, visionær og en smule melankolsk, flâneur er fyldt med den grønne, svagt bitre duft af absint. I modsætning til varmen fra kashmir-træ, lind - og mandelblomst sammen med frisk bergamot, elegant cedertræ og en støttende base af stjerne anis, amber og vetiver - er det en tør, men varm duft, der både er nostalgisk og svimlende til stede.

TOP: Italiensk bergamot, lindblomst HJERTE: Absint, mandel, irissmør BUND: Kashmir træ, amber, vetiver

Alle dufte er håndlavet lokalt i Barcelona, der kombinerer de fineste bestanddele og håndværk i høj kvalitet, med et strejf af nutidens livsstil. Inspireret af tradition, drevet af innovation for at provokere og fremkalde ekstraordinære fornemmelser, der får os til at genopleve og skabe nye minder. 27 87 er en hyldest til dagens generation og afspejler det unikke og fantastiske træk: en kompleks, men alligevel ekstraordinær generation

Vores flakoner følger klare, minimalistiske linjer, der er et lærred - ikke en konkurrence - for deres indhold. I stedet for traditionelle 100 ml eller 50 ml flakoner findes 27 87 i samme navn på 27 ml og 87 ml flasker.
Loading...