Log ind
Goodie Days
Få 30% på ALT fra MAC *Eksklusivt Goodie stjernemedlemmer
Størrelse: 30 ML

Paula's Choice

25% AHA + 2% BHA EXFOLIANT PEEL

374 kr.
25% AHA + 2% BHA EXFOLIANT PEEL
Paula's Choice
25% AHA + 2% BHA EXFOLIANT PEEL
374 kr.
Byt dine julegaver frem til 24. januar 2024
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Julegaver byttes frem til 24/01-24. Læs mere
Levering inden for 1-3 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Paulas Choice første skylle-off exfoliant peeling, der arbejder i kun 10 minutter.
Denne blide multi-syre peeling blødgør og genopbygger huden dramatisk for synligt at reducere fine linjer og rynker, udglatter ru tekstur, renser porerne og forbedre hudtonen.

HVORFOR LAVDE VI DET: Kundeindsigt: "Jeg bruger i øjeblikket en leave-on exfoliant og elsker resultaterne, men jeg leder efter en avanceret løsning til at løse løbende eller lejlighedsvis stædige bekymringer".

25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel er en ugentlig behandling designet til at komplementere nuværende eksfolieringsrutiner. Ideelt for alle med avancerede ældningstegn og solskader eller alvorligt tilstoppede porer og tilstoppet hud, som søger et effektivt, peel-lignende produkt til hjemmebrug.

Ud over at undgå skrappe opløsningsmidler og irriterende duft har vi også formuleret dette produkt med en endnu bredere vifte af forskningsstøttede anti-irritationsmidler, herunder allantoin, bisabolol, lakrids-afledt glycyrrhetinsyre og sommerfugleærteblomst. Derudover er peelingens pH-område nøje kontrolleret for at holde sig inden for det anbefalede interval på 3,5-3,9, "optimerende" effektivitet, samtidig med at risikoen for irritation minimeres.

HVEM KAN BRUGE DEN? Velegnet til brug af alle hudtyper.

Anvendelse: Denne flydende gel, skyllende peeling glider over huden og går straks i gang for at imødegå flere tegn på aldring. Den unikke blanding af fem AHA'er og BHA fjerner hurtigt lag af død, mat hud, fjerner tilstoppede porer, reducerer dybden og udseendet af udtalte rynker og forfiner den generelle tekstur. Samtidig arbejder forskningsstøttede anti-irriterende planteekstrakter allantoin, bisabolol, glycyrrhetinsyre og sommerfugleærteblomst for at beskytte og berolige huden. Resultatet er fugtet, smidig, ultra-glødende hud. Primære fordele: 25% AHA-blanding retter op på avancerede ældningstegn 2% BHA fjerner tilstopninger og afdæmper forstørrede porer. En glat, flydende gel-tekstur, skylle-off formel efterlader huden blød og glødende. Undgå det umiddelbare øjenområde og læber. Lad virke i ti minutter og skyl derefter med varmt vand. Dup tør. Brug ikke andre eksfolieringsmidler samtidig med dette produkt. Brug ikke mere end én gang om ugen. Bemærk: let prikken kan forekomme: hvis dette sker, bør det aftage inden for et øjeblik eller to. Hvis det ikke aftager eller forstærkes, skal du straks skylle skræl med varmt vand. Må ikke anvendes på kompromitteret, sensibiliseret hud.
Loading...