Verso Skincare - Stort udvalg af Verso Skincare på Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

1 – 10
af 10 produkter
Side
  
 
 

Verso
7 Super Facial Oil 4x7,5 ml.
1.295 kr.
Verso
Radiance Restored Duo
1.395 kr.
Verso
4 Super Facial Serum 30 ml.
795 kr.
Verso
Super Serum Series
1.095 kr.
Verso
Travel Series
330 kr.
Verso
2 Day Cream 50 ml.
695 kr.
Verso
3 Night Cream 50 ml.
695 kr.
Verso
5 Super Eye Serum 30 ml.
495 kr.
Verso
6 Dark Spot Fix 15 ml.
1.095 kr.
Verso
1 Foaming Cleanser 90 ml.
275 kr.
 

Verso Skincare

 
 

Verso Skincare er en klinisk dokumenteret anti-age serie med Retinol 8, som er beviseligt skabt til at få din hud til at syne yngre og sundere. Hudplejeserien blev skabt af Lars Fredriksson, som bl.a. står bag hudplejemærkerne Restylane Skincare og Swedish Skincare System, der blev kåret til årets ansigtscreme i 2009 ved Swedish Beauty Awards og anti-age serien Jabu’she.


Retinol 8 er et nyt, patenteret og stabilt A-vitaminderivat, som er 8 gange mere effektivt, mindre irritativt og mindre UV-sensitivt end almindelig Retinol. På grund af den høje effekt i Retinol 8 kan man bruge en mindre koncentration af A-vitamin, og samtidig opretholde den samme effektivitet. Det betyder, at Verso kan bruges af folk, der normalt ikke har kunne bruge Retinol på grund af irritationer, og det kan tilmed bruges i dagtimerne. Retinol er klinisk dokumenteret til at udglatte rynker, styrke hudbarrieren, reducere pigmentering og tilføre huden mere energi og oxygen, hvilket resulterer i en finere, mere livlig udstråling.


Alle produkterne fra Verso har en unik koncentration af Retinol 8 kombineret med specifikke ingredienser, som er målrettet forskellige behov. Desuden er produkterne udviklet uden parabener, mineralske olier eller farvestoffer. Enkle, sikre og som performer uden at indeholde ingredienser, der er unødvendige for huden.

 

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere