Colab - Stort udvalg af Colab på Magasin.dk
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Colab

1 – 12
af 12 produkter
Side
  
 
 
Colab
Sheer & Invisible Monaco 200 ml.
75 kr.
Colab
Extreme Volume New York 200 ml.
85 kr.
Colab
Extreme Volume Monaco 200 ml.
85 kr.
Colab
Extreme Volume New York 50 ml.
55 kr.
Colab
Extreme Volume London 200 ml.
85 kr.
Colab
Sheer & Invisible Monaco 50 ml.
49 kr.
Colab
Extreme Volume London 50 ml.
55 kr.
Colab
Sheer & Invisivle New York 200 ml.
75 kr.
Colab
Sheer & Invisible London 50 ml.
49 kr.
Colab
Sheer & Invisible New York 50 ml.
49 kr.
Colab
Extreme Volume Monaco 50 ml.
55 kr.
Colab
Sheer & Invisible London 200 ml.
75 kr.
 

Colab

 
 

COLAB Dry Shampoo introducerer to serier på det danske marked: Sheer + Invisible & Extreme Volume! COLAB Dry Shampoo er skabt med indflydelse fra skønhedseksperter og Ruth Crilly - den internationale model og founder af fashion sitet ’A Model Commends’. Resultatet af den unikke ’backstage collaboration’ er en revolutionerende formel, der gør catwalk styling tilgængeligt for alle kvinder, når som helst og hvor som helst!

 

Sheer + Invisible: Behold følelsen af rent hår længere, og giv håret en umiddelbar opfriskning med COLABs tørshampoo. Denne trendy serie sikrer et langvarigt resultat, og er en favorit blandt modeller og bloggere. Det revolutionerende produkt er udviklet så håret efterlades rent og velduftende uden hvide rester i håret, og kan derfor bruges til alle hårtyper og farver!

 

Extreme Volume: Giv livløst hår fantastisk fylde og et forfriskende boost mellem dine hårvaske med COLAB Extreme Volume tørshampoo. Den absorberer fedt og giver hårrødderne et umiddelbart løft, samtidig med at den tilfører fylde, naturlig volumen og tekstur uden at blive klistret. Håret efterlades klar til at styles, med et opfriskende touch af moderne og tidsløse dufte.

 

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere