Log ind
farve: Brun

Sebra

Sebra Sengen, Baby & Jr., Wooden Edition

7.095 kr.
Sebra Sengen, Baby & Jr., Wooden Edition
Sebra
Sebra Sengen, Baby & Jr., Wooden Edition
7.095 kr.
Byt dine julegaver frem til 24. januar 2024
Møbler leveres til 299 kr. Læs mere
Levering 2-6 hverdage. Læs mere
Returret 30 dage Læs mere
Dit barn har brug for søvn, så det kan udvikle sig og vokse. Sebra Sengen, Baby & Jr. vokser og udvikler sig sammen med dit barn. Sengen er en generationsseng, som kan gå i arv fra barn til barn, fra familie til familie. Et stykke dansk designhistorie og en tryg og sikker udtræksseng til baby og junior.

Sebra Sengen, Baby & Jr. er en baby- og juniorseng designet til indendørs brug. Sengen er en udtræksseng, som typisk går fra at være en babyseng til at blive en juniorseng.
Sengen er beregnet til max. 15 kg. i øverste sengebundsindstilling og 80 kg. i den nederste.

Om designet
Sebra Sengen, Baby & Jr. er designet af Sebra.

Sebra har ophavsrettighederne til JUNO Sengen, som er designet af Viggo Einfeldt i perioden 1942-43. JUNO Sengen og Viggo Einfeldt er nævnt under kategorien Børnekultur i den danske Kulturkanon, som udgør essensen af dansk kulturarv.

Sebra har designet Sebra Sengen, Baby & Jr., så den lever op til de nutidige krav og standarder, men med hensyntagen til JUNO Sengens proportioner og tidløse linjer.
Sebra Sengens klassiske design er derfor lige så smukt og aktuelt i dag, som JUNO Sengens var, da den blev designet tilbage i starten af 1940erne.

En seng til den nyfødte, til spædbarnet, til tumlingen og til junior til næste generation
Stadie 1 Sebra Sengen samles i første stadie, hvor sengens bund hæves, således barnet i de første spæde måneder er lettere at løfte op fra sengen og lægge i sengen. Den hævede sengebund gør det nemmere at få et godt og sikkert greb om barnet når det skal tages op og samtidig kan forælderen bedre støtte spædbarnets baghoved og nakke, når barnet skal lægges i sengen, fordi afstanden til sengebunden ikke er så lang det er både sikkert for barnet og bedre for forælderens ryg.

VIGTIGT! Den laveste bund-position er den sikreste. Bunden skal altid være i den laveste stilling, så snart barnet er gammelt nok til at sidde selv.

Stadie 2 Når barnet begynder at gøre tegn til selv at kunne komme op i siddende eller kravlende position sænkes sengens bund. De, for sengen, så karakteristiske og håndværksmæssigt svære tremmesider og gavlender skaber sikkerhed for barnet i dets første leveår og sikrer, at barnet ikke triller ud når det begynder at kunne bevæge sig mere, sidde selv eller, når det begynder at kunne stå oprejst. Sengens tremmer er skåret til i bunden, så der opstår en hældning, som gør, at barnet ikke kan få fodfæste og klatre/falde ud over sengens kant.
VIGTIGT! Støttebjælkerne skal afmonteres, før sengen anvendes i sin laveste stilling. Tremmesiderne skal afmonteres når barnet selv kan kravle ud af sengen. Mange forældre forsøger at trække tiden med tremmesiderne lidt, fordi afmonteringen også betyder mindre kontrol. Men af sikkerhedsmæssige årsager, skal de afmonteres, når barnet selv kan kravle ud.

Stadie 3 barnet gør tegn til at ville klatre eller er blevet stor nok til selv at kunne kravle/stå ud af sengen, og det er derfor blevet tid til at fjerne tremmesiderne.

Stadie 4 Når barnet når en vis længde, så er det tid til at trække sengen ud til juniorseng og fjerne begge tremmesider. Igen findes der intet korrekt facit, men kun den sunde fornuft. De fleste trækker dog sengen ud i løbet af 3-4-årsalderen.

Stadie 5 På et tidspunkt kan barnet ikke længere være i sengen - Sebra Sengen, Junior & Grow kunne være den næste sengemulighed.
Lad den gamle baby & jr. seng gå i arv til det næste barn eller den næste generation det gavner miljøet og sikrer samtidig, at sengens lange designhistorie videreføres.

Advarsel
Vær opmærksom på risikoen forbundet med åben ild og andre kraftige varmekilder, f.eks. elektriske varmeovne, gasovne osv. i nærheden af barnesengen. Brug ikke barnesengen, hvis dele af den er knækket, revet itu eller mangler, og brug kun reservedele, der er godkendt af producenten.

Efterlad ikke noget i barnesengen, og stil ikke barnesengen tæt på et andet produkt, som barnet kan stå på, eller som frembyder fare for kvælning eller strangulering, f.eks. bånd, snore til rulle-gardiner/gardiner osv.

Brug ikke barnesengen med mere end én madras.

Møblet kommer usamlet, men samles let ved at følge den tilhørende samlevejledning, som bør gemmes til senere brug.

Sebra Madrassen, som er to-delt, købes separat og findes i flere varianter, ligesom der også kan tilkøbes lagen, vådliggerlagen samt rullemadras med runde hjørner.
Loading...