Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Vi elsker

Wintersprings unikke isdessertoplevelser kommer til Magasin

Wintersprings überlækre isdesserter kan snart nydes i Magasin på Kgs. Nytorv. Vi har mødt kvinden bag det eksklusive dessertunivers.

Onsdag den 2. maj åbner Winterspring Isdesserts et pop-up ishus på terrassen på 2. sal i Magasin på Konges Nytorv, hvor du vil kunne nyde Wintersprings prisvindende is og isdesserter. Ishuset vil være åbent hele sommeren fra torsdag-søndag 12.30-19.00. Isdesserterne sammensættes af friske kokketilberedte råvarer og giver en unik dessertoplevelse i en lille kop. Der vil være juice fra Strynø Frugthave og Champagne fra en særlig udvalgt fransk producent, som du kan nyde i solen, når du skal fejre hverdagens små sejre eller en helt særlig begivenhed. Vi har mødt idékvinden og stifteren af Winterspring, Carina Schmitt Lund, der her fortæller om baggrunden for Winterspring.

Hvad er historien bag Winterspring Desserts?
Winterspring startede som en lille isproducent med prisvindende is lavet på nordiske råvarer i ekstraordinær høj kvalitet. Isen bliver solgt i særligt udvalgte specialbutikker i Danmark. Helt fra begyndelsen har jeg været motiveret af at kombinere få, naturlige og nordiske råvarer med innovative teknikker til at skabe iscremer og sorbetter af samme kvalitet, som du ellers kun oplever på anerkendte restauranter.

Hvordan opstod idéen til Winterspring?
Jeg blev inspireret efter et besøg på NOMA, dengang de lige var åbnet. På deres menukort havde de nye fortolkninger af nordiske smage og de mest utrolige is og sorbetter - helt anderledes end alt andet, jeg havde smagt. Jeg ønskede at tilbyde noget helt nyt i detailhandlen og gøre kvalitetsprodukter tilgængelige for et større publikum ved hjælp af de bedste nordiske ingredienser, unikke smagskombinationer og innovative teknikker.


Hvordan adskiller Winterspring sig fra andre ishuse?

Lige fra begyndelsen har vi været stolte af at kombinere iboende nordiske smage med innovative teknikker til at skabe udsøgte desserter, der perfekt repræsenterer den nordiske tradition for mad og dessert. Vi producerer is og sorbet af højeste kvalitet, men det er vores evne til at kombinere smagsoplevelser, der virkelig adskiller os fra andre producenter. I vores nye morgenmad- og dessertbar serverer vi fantastiske anretninger og isdesserter to go i små kopper. Min favorit lige nu er Wintersprings lakrids iscreme og hindbær-hybenrose sorbet med saltet karamel, rabarberkompot og hasselnød knas. Det smager fantastisk! 

Psst.... Tjek din Goodie Card app i perioden 2. – 6. maj hvor du får 2 for 1 når du køber en Lakrids Hybenrose isdessert.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere