Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Vi guider

Smag på Aalborg

Aalborg, Nordens Paris, rummer utallige lækre spisesteder, der sagtens kan måle sig med hovedstadens. Vi bringer her tre smagsprøver, som du bør afprøve næste gang, du er i Aalborg. 

Restaurantlivet i Aalborg blomstrer, og der er efterhånden mange muligheder, hvis man vil spise godt. Særligt de sidste 4-5 år har byens spisescene hævet sig gevaldigt. En række banebrydende, gedigne og fornuftige spisesteder er poppet op og hædres med nomineringer og flotte priser. Her kommer et par smagsprøver på de lækre steder, du kan opleve i Aalborg lige nu.

TABU
TABU er en restaurant, der følger trenden på de københavnske scene, men som også går egne vegne og fortolker de nordjyske kyster, enge, skove og marker. Specielt fisk og skalddyr sidder med milimeterpræcision hver gang. Det er kok Michael ’Miv’ Pedersen, der tryller i køkkenet og leverer et menuforløb med imponerende sans for smagsdybde og elegance. 

Bistro 59 har byens bedste Creme Brulée

RUSK
Det franske menukort er omdrejningspunktet på Rusk. Dog er hensigten at ruske lidt op i det franske køkken ved i højere grad at inddrage det nordiske køkken. Deraf navnet Rusk. 
Her finder man franske bistroklassikere som steak tartare og pommes frites og confit de canard kombineret med nordjyske indslag. Vinkortet er stramt selekteret og velsammensat baseret på egenimport. 

BISTRO 59
Aalborgs bedste Creme Brulée finder du på Bistro 59. En ægte bistro med bar, franske plakater, tavlekort – lille og sammenpresset. Det lille vinkort er velvalgt og passer perfekt til de franske klassikere som dampede muslinger, tartar og onglet. Det er Thomas Egebo, der styrer gryderne på den lille bistro, der går all-in på indretning, stemning og atmosfære.

Læs hele Gourmet-guiden fra Aalborg i Aalborg-tillægget i det nye Eurowoman/Euroman, der udkom den 13.september. 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere