Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Portræt

Chokolade af fineste kvalitet

Hos Winterspring serverer de det lækreste chokolade du kan drømme om. Læs med her, og få alle hemmelighederne bag chokoladen.

Profil

Emil Eshardt-Nielsen

Emil er 29 år og udlært hos Alberto K og har derefter arbejdet som kok på Søllerød Kro og AOC som Chef de partie (dessertkok). Han har været køkkenchef hos Winterspring siden de åbnede i foråret 2018.

Hos det prisbelønnede dessertbrand Winterspring udvikler og bruger kokkene hver dag chokolade af fineste kvalitet. Vi har spurgt køkkenchef Emil Eshardt hvad der kendetegner god chokolade, hvilke smage han arbejder med og hvilke nye trends han forudser. 


Hvad kendetegner en god chokolade? 

Det vigtigste når man udvikler chokolade er at bruge gode råvarer, undgå tilsætningsstoffer, tænke i bæredygtighed og ordentlige forhold hos bønderne. 


Hvilken chokolade bruger I hos Winterspring og hvorfor?  

Vi bruger chokolade som først og fremmest smager godt, vi vil gerne have en chokolade der i høj grad har en syre og frugtighed. Vi bruger Original Beans chokolade til alt hvad vi producerer i vores dessertbar, de leverer den bedste kvalitet og har samtidig en fantastisk politik i forhold til bæredygtighed og forhold hos bønderne. Vi samarbejder med chocolatier Mikkel Friis Holm om at producere vores mørke 70% chokoladebarer, han bruger også chokolade af fantastisk kvalitet og så er han fantastisk dygtig til at sammensætte kakaobønner så man opnår den helt rigtige smag og syrlighed. Til at lave vores fyldte chokolader samarbejder vi med en anden dygtig chocolatier, Mark Herman, han arbejder udelukkende med Original Beans og eksekvere vores opskrifter til perfektion. Han er ret ny i branchen men har på få år fået stor succes og med god grund. Det er et utroligt spændende at samarbejde med henholdsvis Mikkel Friis Holm og Mark Hermann, de ved ligeledes hvad der rører sig inde for chokolade, og altid spændende at smage nye chokolader. 

Om Winterspring

Wintersprings thesalon er drevet af den københavnerbaserede restauratør, Karina Schmitt Lund, der sammen med sit hold af både danske og internationalt anerkendte kokke, udvikler og laver alt fra bunden. Winterspring driver blandt andet også en dessertrestaurant i Store Strandstræde, der af anmeldere og gæster blev udråbt som Michelinstjerne-værdig, og nu er Winterspring også at finde Magasin!

Hvordan finder du på opskrifter til jeres fyldte chokolader?
Vi tager altid udgangspunkt i naturen omkring os, vi vil gerne bruge den så meget som muligt så når du smager et stykke fyldt chokolade fra os, er du ikke i tvivl om at smagen er taget direkte fra naturen. Vi har fx udviklet et stykke med Douglas Gran, som er sjov at introducere gæster til, fordi det er helt nyt og fordi det smager fantastisk.  Jeg finder på opskrifter ud fra hvad sæsonen bringer os og hvad vi syntes der smager godt til the eller kaffe. I vores Thesalon i Magasin vil der altid være ideelle the-parringer til vores fyldte chokolade. 


Hvordan kommer den gode kvalitet til udtryk i smagen på jeres chokolade? 

Vi bruger lang tid på at finde det helt rigtige udtryk og smag, og alt bliver lavet i hånden, det syntes vi kendetegner et godt håndværk. Det er vigtigt at bruge de bedste råvarer hvis man skal have en god kvalitet, og ikke går på kompromis med råvarer man bruger. Uanset hvad de vælger på menukortet, vil vores gæster smage noget af den bedste chokolade i verden, og forhåbentligt sætte pris på den kvalitet vi leverer. 


Kan du nævne nogle nye trends inden for chokolade?

At bringe naturen og det omkring den mere ind i chokolade. Gå mere væk fra de klassiske smage, men måske bringe det klassiske håndværk mere tilbage, så man går væk fra masseproduceret maskinen lavet chokolade.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere