Skønhed - Gave til dig - Køb online på Magasin.dk
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Gave til dig

Elemis

Køb for 500 kr. valgfrie Elemis produkter* og få et Elemis Skin Detox kit med.

Indeholder:
- Gentle Rose Exfoliator 15ml. Få strålende, blød hud med denne blide eksfoliering. Den eksfolierer forsigtigt hudens overflade og efterlader et silkeblødt resultat. Agurk ekstrakt, der er kendt for at være rig på C-vitamin, fugter, lindrer og opfrisker. Fjerner snavs og døde hudceller og giver en glødende, ungdommelig teint.

- Cellular Recovery Skin Bliss Capsules 14 caps. Formuleret med det optimale niveau af antioxidanter hjælper med at forbedre de synlige tegn på aldring og genopbygge fugttab på grund af virkningerne af daglige forurening. Denne olie er skabt til at afstresse huden, hjælpe med at fugte og nære. Blid ansigtsmassage kan bidrage til at stimulere mikro-cirkulation om morgenen og genoprette hudens balance om aftenen. De aromatiske æteriske olier øger følelsen af afslapning og ro. Stresset, træt og aldrende hud får fornyet glød med en ungdommelig udstråling. 

Værdi: kr. 300,-

Gælder så længe lager haves

* Gælder ikke julegaveæsker

 

Shop Elemis 

La Mer


Køb et valgfrit La Mer øjenpleje produkt og få den velkendte Creme de La Mer 'The Moisturizing Soft Cream' 7 ml. med i købet.
Værdi kr. 265,-
Gælder så længe lager haves

 

Shop La Mer her 

Jurlique


Køb min. 400 kr. Jurlique produkter og få en lækker Purely Age-Defying Firming Face Oil 10 ml. med i købet.
Værdi kr. 90,-
Gælder så længe lager haves.

 

Shop Jurlique her 

Dermalogica


Ved køb af udvalgte populære Dermalogica varer, får du nu et Skin Health Heroes kit med.
Det indeholder: Special Cleansing Gel (50ml) en sæbefri, skummende gele udviklet til at fjerne snavs og urenheder uden at udtørre huden, Multi-Active Toner (30ml) en opfriskende spray, der fugter og udglatter huden og Hydrablur Primer (7ml) en let primer der forvandler huden ved at tilføre masser af fugt, "sløre" synlige fine linjer.
Værdi kr. 318,-
Gælder så længe lager haves.

 

Shop Dermalogica her 

Grown Alchemist


Køb for min. 500,- Grown Alchemist produkter og få en fullsize Hydra-Repair Day Cream - Camellia & Geranium Blossom 65 ml.
Værdi kr. 295,- 
Gælder så længe lager haves.

 

Shop Grown Alchemist her 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere