10% på oprettelsesdagen - Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

10% på oprettelsesdagen

NU KAN DU FÅ 10% PÅ ALT på oprettelsesdagen!

Opret et Magasin kort med kredit og goodies i forretningen!

 

Hvad får jeg?

Du får 10% på ALT det, du køber i Magasins forretninger, den dag du opretter og underskriver kreditaftalen, med undtagelse af Humac, kiosken i Magasin Kgs. Nytorv samt Nespresso Boutique i Lyngby og Kgs. Nytorv. De 10 % gælder ALLE varer – også i forvejen nedsatte varer!

 

Får jeg rabatten med det samme?

Fra den dag du opretter dit Magasin kort, fratrækkes der 10% på alle dine køb foretaget samme dag. Du kan se den fratrukne rabat på dit kontoudtog. Køb foretaget før den 15. i måneden, kan ses på kontoudtoget i samme måned, køb foretaget efter den 15. i måneden vil kunne ses på kontoudtoget i efterfølgende måned.

 

Hvor opretter jeg et kort?

Du skal oprette dit Magasin kort i en af vores forretninger. Magasin ligger i København, Field´s, Rødovre, Lyngby, Odense og Aarhus. Husk, de 10% gælder kun den dag du opretter kreditaftalen og ikke på Magasin.dk.

 

Gælder tilbuddet alle?

Tilbuddet gælder nye Magasin kort kunder, der ansøger og underskriver aftalen i forretningen. Medarbejdere i Magasin kan ikke benytte sig af tilbuddet.

 

Kan jeg benytte de 10% på Magasin.dk?

Nej, du får ikke 10% på oprettelsesdagen på Magasin.dk.

 

Er kortet svært at oprette?

Nej, vores personale i forretningen står klar til at guide dig, og herefter kan du begynde at shoppe med 10%. Husk, at det kræver gyldigt billed-ID (pas eller kørekort), gult sygesikringsbevis, og at der foretages en kreditvurdering.

 

Hvad sker der efter dagen med 10%?

Når du opretter et Magasin Kort, får du en masse goodies. Du bliver medlem af Goodie Card klubben - klubben med de bedste fordele i Magasin – heriblandt shoppeweekender, VIP invitationer, særlige events, konkurrencer, rabatter og meget mere.
Læs mere om fordelene her
 

 

Ansøg

 
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere