Vin - Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Vin

 

Vin

Magasins vinafdeling (Løgismose) har sikret sig et bredt udvalg af kvalitetsvine og spiritus fra hele verden med udvalgte nøgleleverandører i lande som Frankrig, Spanien, Italien, Australien og Chile.

 

For Magasins vinafdeling er det ikke kun de traditionelle vinlande, der er i fokus. Den vinmæssige udvikling følges konstant i hele verden, både med hensyn til vinproduktion og trend/tendenser i ind- og udland. På den måde er Magasins vinafdeling hele tiden på forkant med den nyeste udvikling og kan løbende hjemkøbe nye spændende produkter – uden på nogen måde at slække på sine meget høje kvalitetskrav.

 

 

Som kunde i Magasins vinafdeling er man bl.a. sikret:

  • Danmarks bredeste og mest varierede sortiment af vine i alle prisniveauer og fra stort set alle verdenshjørner
  • Optimal vejledning når vin og mad skal kombineres
  • Medbring gerne menuforslag og få hjælp til at udvælge vine i den ønskede prisklasse – en uvurderlig hjælp til f.eks. bryllup, konfirmation, reception og andre store arrangementer
  • Fuld returret på alle uåbnede, kurante flasker
  • Kvalificeret information om vinene. Alle medarbejdere deltager løbende i kurser, smagninger osv. og har derfor stor personlig viden om vin
  • Professionel og kvalitetsbevidst service
  • Udførlig produktinformation på alle vine, der gerne vedlægges gaven/indkøbet
  • Ordrer modtaget inden kl. 11.00 leveres normalt efterfølgende hverdag med fragtmand. Der tillægges et leveringsgebyr på 125 kr. pr. adresse ved alle order under 2.500 kr.
 

Mad & Vin byder velkommen til Magasins vinafdeling.

 

Læs mere om vores vine her

 

 

 

Løgismoses Vinklub for kvinder

 

Tilde Maabjerg, restaurantchef på Kong Hans, var den første kvinde, der vandt det Nordiske Mesterskab for sommelierer. Tilde er én af Danmarks mest vidende og kompetente indenfor vin. Som medlem af vinklubben vil Thilde indføre dig i den mest basale viden om vin og vinsmagning. Du opnår viden til at kunne træffe et sikkert vinvalg og deltage i en dialog om vin.

 

 

 

Det er gratis at være medlem, du betaler blot for det enkelte arrangement. Tilmeld dig i Løgismose Vinafdeling i i Magasin Kgs. Nytorv eller skriv til kvinder@loegismose.dk. 

 

 

 

Lyngby Vinkælder

Lyngby Vinkælder er Magasins og hele Lyngbys store eksklusive vinhandel, med mere end 230 kvm fyldt med hundredvis af spændende vine, spirituosa og specialøl fra hele verden.

Lyngby Vinkælder byder på en afslappet og indbydende stemning med Nordsjællands største udvalg i hvide og mørke spirituosa. Vi kan godt lide at tænke på os selv, som en velassorteret specialforretning i et moderne stormagasin. Du finder os i Magasins underetage ved udgangen mod parkeringshuset og Sticks & Sushi.
 

I vinkælderen møder du Hans og Kasper, som begge har lang erfaring indenfor vinbranchen og yder alt den professionelle sparring du måtte have brug for. Vi leverer varer i hele Storkøbenhavn med eget bud og ved fragtmand i resten af Danmark. Lyngby Vinkælder afholder løbende masser af vin- og spiritussmagninger, teltmarkeder og andre aktiviteter.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i butikken eller like butikken på facebook.com/vinkaelder og modtag nyheder om gode tilbud og spændende nye varer og smagninger.


Kig forbi vinkælderen og lad dig inspirere af det omfattende sortiment!
 

   

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere