Kgs. Nytorv - Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Kgs. Nytorv


RETREAT 

ReTREAT åbnede sin første deli i Mad&Vin i Magasin på Kgs. Nytorv den 10. januar 2014. Der er noget til de fleste on the go, og noget til alle tidspunkter på dagen. Om morgenen fra kl. 07 kan du f.eks. finde grød med rosiner og kokosflager, skyr med æblekompot, croissanter og kaffe, og i løbet af dagen finder du f.eks. Sushi, Thai suppe, Roasted Chicken Sandwich, Chia Power Salad og Juice.  ReTREATs menu består af lækker urban fast food af høj kvalitet, der er lavet med gode og sunde råvarer og fremfor alt masser af smag, ærlighed og kærlighed.


MEYERS DELI 

Meyers Deli tilbyder siddepladser til sultne shoppere, der har lyst til et hurtigt og skønt måltid mad, en kold øl eller blot en god kop kaffe midt i en af byens travleste butikker. Menuen kan nydes i deli'en eller tages med hjem. Bemærk, at køkkenet lukker 30 minutter før forretningen.  


MEYERS BAGERI

Meyers Bageri lokker med friskbagte Ølandshve­debrød, rugbrød med bid, syndige kanelsnurrer, smør­bagte croissanter og lækkerier fra Claus Meyers og Morten Heibergs designerkageprojekt, Creme de la Creme. De morgenfriske kan hente morgenmad to go fra kl. 7 alle hverdage.


JOE & THE JUICE

Joe & The Juice serverer udsøgte juice og smoothies sammensat af frugt og grønt, lune sandwiches med blandt andet avocado og seranoskinke samt milde, cremede cappucinoer. Og få et skud vitaminer med på vejen med et Gingershot...


LØGISMOSE VINBAR

Lad vinbaren blive et sted, hvor du mødes med venner og kollegaer til en snak om vin og livet i almindelighed. Tillige med den hyggelige bar er der et stort sortiment af fantastiske vine i prisklasser, hvor alle kan være med. 
 

CAFE DU NORD

Café du Nord er en hyggelig, lille oase på 5. sal, hvor Magasins kunder kan trække sig tilbage fra stormagasinets vrimmel og leben. Caféen, der er udviklet af Cofoco, disker op med diverse morgenmadsmåltider, lækre sandwich og superfoodsalater, hurtige snacks og den obligatoriske, livgivende kaffe. Ud over disse caféklassikere har Café du Nord gjort noget særligt ud af et fyldigt og bredt kagekort. Til den mere samvittighedsfulde, søde tand tilbyder Café du Nord forskellige sunde snacks, fx rawkugler, daddelbarer og müslibarer.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere