Personalegoder - Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Personalegoder

 

Personalegoder

Medarbejdere i Magasin nyder godt af en række goder, som andre i detailhandlen kigger langt efter. Føl dig bare forkælet. Det er det, der er meningen.  
 

Som overenskomstansat har du ret til arbejdsmarkedspension, når du opfylder de betingelser, der er aftalt ved din ansættelse. Af overenskomsten fremgår det, hvor stor en andel, du og Magasin betaler.

Når aftalen er indgået, modtager du en pensionspolice direkte fra pensionsselskabet. Hvis du ønsker det, kan du altid aftale at indbetale et højere beløb. Som hovedregel skal du være fyldt 20 år og have været ansat i Magasin i ni måneder, hvis du ikke allerede har en aftale om arbejdsmarkedspension ved ansættelsen.

Arbejdsmarkedspensionen kan udbetales, når du fylder 60 år. Husk give besked til Lønningskontoret, hvis du ønsker dette.

 

Løn er ikke alt

Ansatte i Magasin nyder godt af en stribe fordele, som andre i detailhandelen kigger langt efter. Føl dig bare forkælet. Det er det, der er meningen.
 

Rabat, rabat, rabat...

Når du har været ansat i tre måneder, kan du købe en lang række varer med særlig medarbejderrabat, som veksler mellem 10%, 20% og 30%.

Som en del af de personalegoder Magasin tilbyder, har du mulighed for at handle i Magasin med rabat. Du får nogle særdeles fordelagtige tilbud som medarbejder, hvor du, udover at få op til 40% i rabat, også har mulighed for at gøre nogle rigtigt gode handler i udvalgte perioder.
Før du kan få medarbejderrabat skal du oprette et Goodie Card+ igennem vores hjemmeside. Herefter skal du deltage på vores introduktionskursus, og når dette er gennemført, kan du dagen efter handle i vores forretningerne med rabat på dit Goodie Card + .
Du vil på introkurset lære mere om rabatordningen, samt regler for køb med dit Goodie Card+. Den udfyldte ansøgning afleveres i Servicekassen, som du også skal henvende dig til, når dit kort kommer med posten. Så sørger vi for, at rabatten knyttes til dit kort (Husk at medbringe dine tre sidste lønsedler.)

Kortet er personligt, og du får kun rabat på varer købt til dig selv, din ægtefælle eller samlever og dine hjemmeboende børn plus gaver, du selv giver. Hvis du returnerer en vare, skal pengene sættes ind på dit kort, så rabatten kan udlignes igen.

 

Logbuy rabat

Magasin er medlem af Logbuy, som giver rigtig gode rabatter på private køb i en lang række forretninger uden for huset, bl.a. rejser, restauranter og caféer.
 

Løn og det, der er bedre

Magasins lønpakke er en af de mest fleksible i dansk detailhandel. Hvis du er fastansat mere end otte kontrakttimer om ugen og fyldt 18 år, kan du få det næsten, som du vil have det. 
En gang om året har du mulighed for at vælge forskellige personalegoder mod til gengæld at gå ned i løn med et beløb, der svarer til værdien af de goder, som Magasin stiller til din rådighed. Det kan fx være mobiltelefon, bredbånd, magasiner eller måske fysioterapi.

 

Hellere i dag end i morgen

Alle Magasin-ansatte har mulighed for at tegne en billig helbredsforsikring, når de er ansat mere end otte kontrakttimer om ugen. Forsikringen bringer dig foran i køen på hospitaler og klinikker og giver tilskud til medicin i op til seks måneder efter indlæggelse.

Genoptræning og fysioterapeut/kiropraktor i op til seks måneder efter hospitals- eller klinikophold er også med i ordningen ligesom psykologhjælp efter lægeanvisning. Din ægtefælle eller samlever kan indgå i ordningen til favørpris.

 

Ud af fjerene i en fart

Hver dag kan du spise gratis morgenmad i Magasins kantine og drikke kaffe eller the, inden forretningen åbner.
 

Der er andet i livet

Magasin har indtil flere personale-, kunst- og lederforeninger, som du vil opdage på opslagstavler i kantiner og garderober. For at blive medlem skal du henvende dig til den lokale bestyrelse i din forretning.
 

En til næsen

Består dit arbejde i brug af computer, kan du få behov for skærmbriller. Hvis du allerede bruger briller eller kontaktlinser, er Magasin pligtig til at betale skærmbriller. Vi har en særaftale med Synoptik. Tal med din Manager om, hvordan du bruger den.

 

Ring: +45 3311 4433 e-mail: online@magasin.dk Kundeservice åbningstider
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere