Køb Zone design til badeværelset i vores shop | Magasin Onlineshop
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Zone

1 – 7
af 7 produkter
Side
  
44,95 kr.
99,95 kr.
299,95 kr.
99,95 kr.
99,95 kr.
49,95 kr.
44,95 - 49,95 kr.
 

Zone

 
 

ZONE - Design til din hverdag!  Zone har gennem flere år præsenteret en række veldesignede produkter til hjemmet. Siden starten tilbage i 90'erne har der været store ambitioner om at tilbyde forbrugeren en god oplevelse gennem et godt produkt.
ZONE design skaber glæde i daligdagen i ethvert hjem. Zone er et hverdagsbrand til hjemmet, der kombinerer funktionalitet og høj kvalitet med et unikt ZONE-design, som følger med tiden og tilbyder produkter for enhver smag.

 

ZONEs brede produktsortimenet består primært af produkter til køkken og badeværelse, og er designet til at give inspiration. På spisebordet skaber ZONE-kollektionens store udvalg af bordskånere liv og glæde omkring alle måltider. Produkterne er kendetegnede ved at være stilrene, praktiske og så kommer de ikke mindst i et væld af flotte farver der kan pifte ethvert hjem op.

 

ZONEs målgruppe er moderne mennesker med en travl hverdag, og målet er at gøre det daglige arbejde lettere på en glad og inspirerende måde. Zone designer deres produkter til at fungere i hverdagslivet og sætte kulør på tilværelsen hos dem, der bruger dem.

 

 
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere