Primadonna bikini - Køb her med fragt fra kun 25 kr. - Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Bikinier

1 – 9
af 9 produkter
Side
  
729 kr.
339 kr.
389 kr.
389 kr.
719 kr.
749 kr.
339 kr.
389 kr.
389 kr.

Primadonna bikini – de bedste kvaliteter til alle kvinder

Luksusmærket Primadonna har de seneste år tilbudt badetøj med stor succes. Pasformerne er perfekte, og med innovative og moderne designs kan du være sikker på, at din bikini fra Primadonna ikke vil skuffe.

Primadonna Swim kombinerer kvaliteten, pasformen og støtten fra Primadonnas undertøj med de fineste materialer fra hele verden. Resultatet er smukke badetøjskollektioner til kvinder med store barme. Fra klassiske bikinier til de hotteste trends i sæsonen tilbyder Swim-kollektionen noget til enhver kvinde.

Printene og mønstrene i kollektionen er sofistikerede og modne. Sprudlende tropiske prints inspireret af junglen samt klassiske striber er ofte at finde. Det samme er de solide og klassiske farver som sort, rød og hvid, som findes i både Cocktail- og Sherry-kollektionen.

Ofte kommer bikinitoppene med justerbare stropper, der kan tages af på ryggen og samles om nakken som halter neck.

Bikinierne fås i alle størrelser fra B til I-skål og kommer i et bredt udvalg af stilarter, former og farver. Vores udvalg af Primadonna-bikinier bliver ofte opdateret, så sørg endelig for at tjekke vores sortiment løbende.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere