Magasin Chokolade - Stort udvalg af Magasin Chokolade på Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Magasin Chokolade

1 – 11
af 11 produkter
Side
  
Køb 2 for 50,-
60 kr.
159 kr.
129 kr.
179 kr.
339 kr.
129 kr.
219 kr.
TILBUD
135 kr. 81 kr.
TILBUD
259 kr. 155,40 kr.
TILBUD
199 kr. 119 kr.
Køb 2 for 50,-
68 kr.

M* Chokolade

Både i Magasins forretninger og på vores hjemmeside findes der et væld shoppemuligheder i form af tøj, design, interiør og produkter, men vidste du, at vi også tilbyder et bredt sortiment af chokolade til den søde tand? Her i Magasin elsker vi chokolade. Faktisk har vi i mere end 80 år fremstillet håndlavet kvalitetschokolade efter egne principper om ædle råvarer og godt håndværk. I sin tid blev chokoladen fremstillet i nogle små lokaler ved siden af Magasin på Kgs. Nytorv i København. Da pladsen kort tid efter blev for trang, flyttede fremstillingen af chokoladen til vores egen chokoladefabrik i Hvidovre. Vi ser chokolade som et håndværk med sjæl, hvor der kan kræses for detaljerne, så du får den bedste kvalitet og smagsoplevelse. For os er det lidt som en kærlighedsaffære, og vi kan derfor heller ikke lade være med, at tilbyde dig chokolade med diverse smagsvarianter. Det er chokolade, der passer til alle lejligheder lige fra Valentine’s til jul, påske og fødselsdage eller bare fordi.

 

Til den søde tand

Vores fyldte chokolader tilbydes i forskellige størrelser og smagsvariationer. Der findes trøffelkugler, dessertchokolader og påskeæg - alt sammen pakket ind i fine æsker såsom vores flotte, grønne påskedåse eller smukke hjerteformede dåse med blandede chokolader. Smagsoplevelsen er altid i højsædet med ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang. Hemmeligheden bag god mad er gode ingredienser, og derfor er vores chokolader og marcipan er 100% ren, som giver ægte smag af råvarerene. Kombinationen af råvarer, smag, tekstur og udseende er gennemtænkt ned til mindste detalje. Eksempelvis elsker vi her i Magasin vores håndlavet dessertæg, der med sin rene marcipan og nougat overtrukket med lækker, mørk og lys chokolade smager fantastisk.

 

Køb din lækre chokolade her på Magasin.dk

I Magasins forretninger og på Magasin.dk tilbyder vi et bredt sortiment af fyldte chokolader - både fra vores eget mærke, men også fra eksklusive og velkendte mærker som Summerbird, Simply Chocolate og Wally & Whiz. Det er den oplagte gave til den, som man holder kær.

Det er heldigvis hurtigt og nemt at shoppe på Magasin.dk, så den søde tand skal ikke vente længe. Læg blot dine ønskede varer i kurven, og følg trinene – så leverer vi hurtigt og billigt til dig. Vi tilbyder billig fragt og leverer dine ønskede varer indenfor 1-3 hverdage. Bestil allerede i dag! Vi glæder os til at pakke din ordre og sende den afsted til dig.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere