MAC Cosmetics kollektioner og nyheder | Magasin Onlineshop
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Prep + Prime Essential Oils

Prep + Prime Essential Oils fås nu med 14 ml.
Vælg mellem klassikeren med grapefrugt og kamille, sød appelsin og lavendel eller den forfriskende citrusduft, yuzu.
Kan bruges alene, under makeup eller blandes i hudplejeprodukter eller foundation, hvis din hud har behov for ekstra fugt og pleje. Intens fugt, praktisk og hurtigt? Prøv de nye Prep + Prime Essential Oils Stick.
Den praktiske stick drejes op, og det multifunktionelle produkt kan bruges på hænder, neglebånd, ansigt, albuer, knæ ... overalt, hvor huden er tør.
 

NUTCRACKER SWEET COLLECTION


Gå på opdagelse i et magisk land, der er lidt skørt, lidt frækt og fuld af underholdning. Gå amok i et excentrisk kongerige med masser af overraskelser og nøddeknækkere med rosenfarvede kinder. Twist, drej og dyk dybere ned i dukkernes land. Historien er kun lige begyndt ...
 
 

NUTCRACKER SWEET: VIVA GLAM


Sæsonens VIVA GLAM Lip Compact indeholder tre fantastiske farver, der kan bruges til både hverdag og fest. VIVA GLAMOROUS-kittet indeholder Ariana Grandes fløjlsbløde, blommefarvede læbestift samt en Lipglass med masser af glimmer. Hver krone fra salget (excl. moms) af VIVA GLAM-produkterne går ubeskåret til at støtte hiv- og aidsramte mænd, kvinder og børn i hele verden. 
 
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere