MAC Cosmetics kollektioner og nyheder | Magasin Onlineshop
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

#BROWSCULPT


Naturligt definerede brun et kun et strøg væk – uanset hvilket look du foretrækker. Brow Sculpt er en elegant blyant, der har en specialdesignet spids, der former og udfylder brynene med smuk, mat farve. Den skrå spids gør, at du kan forme brynene, præcis som du vil. Brug den flade side til at skabe et naturligt og diffust look eller spidsen til at skabe en præcis HD-effekt. Under hætten i den anden ende af blyanten finder du en perfekt børste, du kan style brynene med.
 

InstaCurl Lash


Med InstaCurl Lash kan du give kurverne fuld skrue. Denne innovative mascara bukker vipperne ved påføring. Looket holder hele dagen og giver dig masser af wow-effekt. Du kan tilpasse den buede børste, så den passer til øjets form. På den måde fanger den vipperne helt perfekt – og med et enkelt strøg får du vipper, der emmer af stil. Vi bukker og takker!
 

Viva Glam 2


Hun er tilbage! Leg med Arianas lækre looks – prøv fx den glitrende grålilla Lipgloss til det søde og charmerende pigelook og den matte pink Lipstick til det frække og forførende divalook! Kan bruges alene eller sammen. Leg med Arianas fantastiske looks – VIVA GLAM!
 

MAC Vamplify


M·A·C Vamplify er tilbage! Vamplify-kollektionen får nu følgeskab af syv nye fantastiske farver: deep turquoise blue, smoky stone, perfect periwinkle, deep plum, royal blue-purple, dusky rose og intense true red, der alle giver læberne samme uimodståelige glans. Få ultraforførende læber!
 

Vibrantly Young Face


M·A·C lancerer en ny kollektion af produkter, der giver dig en perfekt og ungdommelig glød. Mineralize Timecheck Lotion sætter tiden på pause ved at udviske linjerne, og Prep + Prime CC Colour Correcting primer, farvekorrigerer og beskytter huden. Den ultraflydende M·A·C Studio Waterweight SPF 30 Foundation giver en fjerlet dækning, og Mineralize Skinfinish i farven Warm Rose sætter prikken over i'et med en naturlig, silkeblød finish. Brug 196 Slanted Flat Top Foundation Brush for at opnå et professionelt resultat.
 

 

Ring: +45 3311 4433 e-mail: online@magasin.dk Kundeservice åbningstider
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere