MAC Cosmetics kollektioner og nyheder | Magasin Onlineshop
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

It's A Strike!


M∙A∙C It’s A Strike sender dig direkte på pointtavlen! En kollektion af sporty farver, der giver dig held i sprøjten. Tag kegler med den nye strålende Pearlmatte Face Powder og de to læbestifter i farverne Open Frame og Babes and Balls, der kun fås på nettet!  Giv den gas med en kollektion, der rammer plet.
 

Liptensity Lipstick


Læbestift med ny og genial formel! Skabt i samarbejde med en tetrachromat, en person med genetisk evne til at se 100 millioner nuancer, der er usynlige for det gennemsnitlige blotte øje. Takket være M·A·Cs innovative teknologi High-Frequency Tetrachromatic Pigments indeholder læbestifterne mere pigment end traditionelle formler, hvilket skaber et hidtil uset spektrum af ekstrem farveintensitet, klarhed og vitalitet. Den luksuriøse geléagtig formel glider let over huden med mættet farve og satinfinish i ét strøg.

 

 

BANGIN' BRILLIANT LIP


BANGIN' BRILLIANT! Et kalejdoskop af 24 nye øjenskygger og seks nye Powder Blushes med forskellig finish ser dagens lys. Et dristigt strejf af farve, der ender med et BRAG!
 

BANGIN' BRILLIANT SHADOW & BLUSH


BANGIN' BRILLIANT! Et kalejdoskop af nye læbestift-farver med forskellige finish ser dagens lys. Et dristigt strejf af farve, der ender med et BRAG!
 

 

Ring: +45 3311 4433 e-mail: online@magasin.dk Kundeservice åbningstider
Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere