MAC Cosmetics kollektioner og nyheder | Magasin Onlineshop
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Nicki Minaj 

Nicki Minaj dominerer fans hjerter og hip-hop-hitlisterne med hendes selvtillid og flabede freestyle. Med en ustoppelig forførende power er Nicki klar til at erobre verden. Det seneste nye? Specialdesignede nude lipsticks i samarbejde med M· A· C. Dyrk din vovede og udfordrende side med de to nye farver fra Nicki. Gå på opdagelse blandt læbestifter og Lipglass i 24 fantasiske farver, og find dine helt egne favoritter.  

VIVA GLAM TARAJI P. HENSON

Taraji er tilbage med mere GLAM end nogensinde! Taraji P. Henson har bygget sit eget imperium og vundet millioner af hjerter med sin markante stil og kompromisløse selvtillid. Hun vender nu tilbage som talskvinde for VIVA GLAM med en forførende kobberbrun Lipstick og Lipglass med guldperlemor. Takket være Taraji får VIVA GLAM en helt ny attitude.

BOLD & BAD LASH

Fræk. Intens. Bad, bad, bad. Giv dine vipper al den opmærksomhed, de fortjener, M∙A∙C Bold & Bad Lash. Denne revolutionerende duomascara indeholder to forskellige formler samt to forskellige applikatorer - den store giver masser af fylde til de øverste vipper, og den lille giver en perfekt påføring på de nederste vipper. Start en vipperevolution! 

M∙A∙C ROLLERWHEEL LIQUID LINER 

M∙A∙C introducerer den geniale præcisionsliner Rollerwheel Liquid Liner, der definerer øjnene på smukkeste vis. Den revolutionerende rulleapplikator garanterer en perfekt påføring, og giver ensartet og intens farve i ét strøg. Diskrete og definerede streger, vingeeffekt eller geometriske look? Lad rulleapplikatoren gøre alt arbejdet og få en perfekt streg, hver gang. Fås i fire farver med forskellige finish, inkl. mat og skinnende.

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere