Kiehl's solplejeprodukter – Skønhed – Køb online på Magasin
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Solpleje

1 – 5
af 5 produkter
Side
  
355 kr.
285 kr.
230 kr.
260 kr.
240 kr.

Solpleje

Selvom klimaet heroppe mod nord måske ikke er så solrigt som andre steder på kloden, er det stadig vigtigt at beskytte huden mod solens stråler. Og det gælder både sommer og vinter.

 

Solens stråler giver os D-vitamin, giver os varme, og giver os en fin – synes nogle – gyldenbrun hudfarve. Men desværre kan den også have en skadelig virkning hvis ikke vi beskytter os mod den.

 

Beskyttelse mod solens skadelige virkninger

Solens stråler kan først og fremmest give os forbrændinger i form af solskoldning, hvilket kan være ekstremt smertefuldt. Nogle mennesker får eksem og varmeknopper af solen – hvilket også er ekstremt ubehageligt med svien og kløen. Endvidere kan man også få hudkræft af solens stråler.

 

Alt dette kan vi heldigvis beskytte os imod ved at bruge en god solcreme.

 

Kiehl’s beskytter og plejer

Her i denne kategori har vi samlet hele vores udvalg af Kiehl’s solplejeprodukter – herunder solcreme. Produkterne beskytter alle mod solens UV-stråler og efterlader huden blød og næret.

 

Med naturlige, testede ingredienser

Alle produkterne er fremstillet af de bedste ingredienser – naturlige og gennemtestede. Testningen af produkterne og deres ingredienser er foretaget af et team af eksperter inden for hudpleje og -beskyttelse – farmaceuter, kirurger, toksikologer, læger osv.

 

Ud over at være fremstillet af naturlige ingredienser er produkterne også fremstillet i tråd med den nyeste forskning inden for området.

 

Sortér efter behov

Produkterne her i kategorien kan sorteres i forskellige rækkefølger – nyeste produkter, efter pris (stigende eller faldende), alfabetisk eller efter popularitet. Som udgangspunkt bliver produkterne vist med de nyeste produkter først.

 

Nemt at bestille

Det er enkelt at bestille og modtage produkterne. Skulle der være tvivlsspørgsmål kan de mest almindelige spørgsmål med svar findes under punktet Hjælp her øverst på siden. Og ellers kan vores venlige kundeservice kontaktes. Kontaktinfo og åbningstider kan ses under samme punkt.

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere