Kiehl's pleje til mor & barn – Skønhed – Køb på Magasin.dk
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER

Mor & barn

1 – 3
af 3 produkter
Side
  
155 kr.
90 kr.
195 kr.

Kiehl's pleje til mor & barn

De tre r’er eksisterer stadig – ro, regelmæssighed og renlighed. Det sidste kan vi hjælpe med. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilke produkter man bruger når baby skal bades og det er heller ikke ligegyldigt hvad mor selv bruger i tiden efter fødslen – og i den sidste tid inden fødslen.

 

Til den sarte hud

For eksempel findes der pleje mod strækmærker på det sarte, stærkt udspilede maveskind hos mødre. Hos Magasin.dk har vi rigtig mange produkter som er specifikt udviklet til mor og spædbarn. Huden er specielt følsom i den første tid uden for mors trygge mave, så derfor er det specielt vigtigt at pleje og beskytte den.

Hos Magasin.dk har vi samlet alle vores mor & barn-produkter så det er nemt at få et overblik.

 

Kiehl’s

Herover har vi samlet alle mor & barn-plejeprodukter af det populære brand, Kiehl’s. Kiehl’s er et kendt for sine plejende produkter der indeholder naturlige, testede ingredienser og kun få konserveringsmidler.

Kiehl’s har over 160 års erfaring inden for skønhedsbranchen. Det giver tryghed og høj kvalitet.

Blandt Kiehl’s produkter er alt til babyplejen, så som hårvask, vask af kroppen, læbebalsam, creme til at holde huden fugtig osv.

 

Smart opdeling

For at gøre kategorien mere overskuelig har vi opdelt den i underkategorier, samtidig har vi også gjort det muligt kun at få vist produkter inden for en bestemt prisklasse. Bare træk i skyderne under listen med underkategorier. Den venstre skyder trækkes op til den minimumspris der ønskes, og den højre til den ønskede maksimumspris.

Det er også muligt selv at vælge i hvilken rækkefølge de viste produkter skal vises. Det sker i højre side her øverst på siden. Som udgangspunkt bliver produkterne vist med de nyeste først, men alfabetisk, efter pris – med laveste eller højeste pris først – eller efter popularitet kan også vælges.

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere